2777
2789
عنوان

مگه ازشهرستان سالی یه بار دوهفته بری تهران خونه برادرت چیز زیادیه

| مشاهده متن کامل بحث + 23815 بازدید | 435 پست

جدای از فرهنگ شهر و روستا بهتره ادم هرجا زندگی میکنه اول از همه برای شخصیت خودش ارزش قایل بشه و بدون دعوت جایی نره و بیشتر و چند روزم نمونه تا ارزشش کم نشه

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

من برم سجده شکر به جا بیارم که حتی یه دونه از این خواهرشوهرا ندارم. مادرشوهرمم هروقت دعوت کنیم میاد. ...

پس چطور مادرزنش اومد یه ماه یه ماه موند زنش که حامله بود کاراش کنه میگف حالم از بو غذا بهم میخوره 

مادرشودوسه ماه نگه داشت!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله متاهلم و همه فامیل تو یه منطقه هستیم شهر نیستیم خونه هامون نزدیک ب همه رفت وامد داریم هرروزاوایل ...

خب کارتون بد بوده...اون خانوم خونس. یعنی چی خونه پسرمه؟؟؟ اون زن نقشش چیه؟؟؟

پس چطور مادرزنش اومد یه ماه یه ماه موند زنش که حامله بود کاراش کنه میگف حالم از بو غذا بهم میخوره ما ...

مادرش فرق میکنه 

هم فرهنگ و هم زبون عروستونه

عروستون تو اوضاع بارداری با مامانش راحت بود میومد انجام می‌داد 

تو یک زنی ^_^..! زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا میکند"          
پس چطور مادرزنش اومد یه ماه یه ماه موند زنش که حامله بود کاراش کنه میگف حالم از بو غذا بهم میخوره ما ...

واقعا به شماها چه ربطی داره؟ 

مادرش بهش ارامش میده. 

فتنه نمیندازه تو زندگی شون. 

اینو توگوشت فروکن. 😊✌

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

خب کارتون بد بوده...اون خانوم خونس. یعنی چی خونه پسرمه؟؟؟ اون زن نقشش چیه؟؟؟

نقش اون زن تو فرهنگ این افراده که یه خدمتکاریه که کور و کر و لال هست.  فقط توانایی اشپزی و تمیزکاری داره.  درکنارش زایمان هم کنه و اینا صاحب نوه بشن. 

وگرنه حقی تو زندگی نداره و همه اش برا شازده پسرشونه. 🙄🫠🤧

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

حتی با مادر خودش بحثش شده بود این قد اخلاقش بده

بارم به شما هیچ ربطی نداره. 

باردار بوده و حساسیتش بالا.. 

مادر زن نمیاد دستپخت دخترش مسخره کنه و مثل شما برای کاری که انجام داده منت بذاره.و‌باعث اختلاف تو زندگی بچش بشه..بنده خدا فقط قصدش کمک به نوه اش و دخترش بوده...برادر شمام اگه دوست نداشت میتونست دست تو جیب مبارکش کنه یک ماه پرستار شخصی ۲۴ساعته بگیره

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

ولش کنید بریم فقط به استارتر میگم از خدا بترس اینکارا تاوان سنگینی داره

مشاوره رایگان پوستی + ارسال رایگان محصولات به همه جای ایرانhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/9427706/مراقبت-پوست-با-انواع-ماسک-ورقه-ایضدجوشضدچروکآبرسان

بیاین قبول کنیم مهمون نهایت یه هفته عزیزه بیشترش رو اعصابه. یه ماه خیلیه عزیز من. 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.