اگه تاییپ قبلیمو خونده باشین میفهمین موضوع چیه با جاریم تو یه ساختمون الا من هرچی خاستم بخاطر رفتار های جاریم با شوهرم دعدا نکنم نمیشه دیشب ما رفته بودین تفریح بعد شوهرم همش این بچع جاریم دستش بود اصلا یه دقیقه هم نزاشتش زمین بعد باهاش بازی میکرد بردش داخل تاب بعد دیدم جاریم گفت ای کاش این جای شوهر من بود ببین چقدر با بچه بازی میکنه شوهرشم نشسته بود مادر شوهرم بود هیج کس هیچی نگفت الا برم بگم چرا گفته میگع مگه چیه چیز بدی نگفته همش که دست شوعدمه بچه این جاریمم باهاش ناز میکنه ولی وقتی پیش شوهرم نیس اصلا با پسرش ناز نمیکنه امدم به شوهرم گفتم میگه چیکار کنم که میگه نمیشه که من پسر برادرمو ناز نکنم یعنی واقعا نمیشه؟چرا نارحتی من براش مهم نیس براش میگم میگه سر چیز های الکی نارحت نشو این الکیه من چیکار کنم حالم خیلی بده😭😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه این چه حرفیه،جنس دوست داشتن همسر با برادرزاده فرق میکنه،الان ۱سالونیمه ازدواج کرده از مجردیش واسه بچهام هلاک بود،الانم خانومش بارداره منم واسه بچه شون حتی ذوق دارم