2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده خیلییییی کمکم کنین خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 760 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=351787969]این زیادی ناز میکنه خیلی زیاد دارم میمیرم حالم خیلی بده😭[/QUOTEچندسالته؟بچه برادرش ...

۱۶

نه پسره بخاطر پسره بدم میاد چون جاریم همش میگم این شاه پسره خونس به هیچ کس جای اینو نمیگیره برای بقیه الانم دوباره حاملش و دوباره پسره

۱۶نه پسره بخاطر پسره بدم میاد چون جاریم همش میگم این شاه پسره خونس به هیچ کس جای اینو نمیگیره برای ب ...

سنت پایینه واسه همین الان این‌چیزها برات مهمه،چندسال دیگه یادآوریش هم باعث خنده ت میشه

یقین دارم که بهترین روزا میان  
ولی کسی نمیبیه همه میگن اون خیلی آدم خوبیه

صبور باش

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بخاطر همه نارحتم چرا شوهرم ناز کردنو کم نمیکنه وقتی میبینه اینقدر نارحتم وقتی میبینه جاریم یه همچین ...

اگه جاریت کرم میریزه که اون بحثش جداس،ولی بخاطر یه بچه اوقات خودتو شوهرتو تلخ نکن،در عوض تو هم با شوهرت همراه باش با بچه بازی کن

اگه جاریت کرم میریزه که اون بحثش جداس،ولی بخاطر یه بچه اوقات خودتو شوهرتو تلخ نکن،در عوض تو هم با شو ...

نمیتونم حرف های جاریم گه یادم میاد کلا وقتی میبینم شوهرم ناز میکنه باهاش حالم از شوهرمم بهم میخوره من خودم بچه هارو خیلی دوست دارم خیلی زیاد اما نمیدونم چرا اینجوری میشم 

نمیتونم حرف های جاریم گه یادم میاد کلا وقتی میبینم شوهرم ناز میکنه باهاش حالم از شوهرمم بهم میخوره م ...

منم تو سن تو بودم خواهرشوهرم۳قلو داشت فک کن یکسره خونه مادرشوهرم بودن منم با مادرشوهرم یه جا زندگی میکردم درسته بعضی اوقات از بودنشون متنفرمیشدم ولی صبوری کردم به روشون نیاوردم الان همه از من تعریف میکنن ک با اینکه ۳سال با مادرشوهرم زندگی کردم یه بارم با کسی بد نبودم

یعنی بدون دلیل حساس شدم؟ شما جای من بودید به شوهرتون هیجی نمیگفتین من بهش میگم یکم کمتر ناز کن ولی ح ...

نه عزیزم اسم حسود روت میمونه سیاست داشته باش شما بگی بدتر پا روی نقطه ضعف میزارن 

قول میدم بچه دار بشی نگاه نمیکنه به بچه برادر و خواهر

ولی کسی نمیبیه همه میگن اون خیلی آدم خوبیه

چون سیاست داره عزیزم توام تو رو بگو اره پسرم بیا یجوری رفتار کن انگار تو مشتاقی تا شوهرت که با اون بچه بازی کنه

بعد اروم اروم تو خلوت خودتون تو شب ب شوهرت بگو که من میخام بیشتر باهم دوتایی باشیم پسر فلانی اسمش نمیدونم چیه اون وقتی بهت نزدیک میشم گریه میکنه منم ناراحت میشم میشه یا ی کاری کنی منم دوست داشته باشه یا بیشتر وقتتو با من بگذرون

دعوا ناراحتی درست نکن میدونم سخته ولی اون جاریت لذت میبره تو حرص میخوری نزار لذت ببره 

غذای مورد علاقه ی پسرشو درست کن ببر بزار بسوزه بفهمه توب کونتم نیس بیخیال باش هر چقدرم وقت بگذرونه بالاخره شب پیش توعه دیگه