2777
2789

اگه تاییپ قبلیمو خونده باشین میفهمین موضوع چیه با جاریم تو یه ساختمون الا من هرچی خاستم بخاطر رفتار های جاریم با شوهرم دعدا نکنم نمیشه دیشب ما رفته بودین تفریح بعد شوهرم همش این بچع جاریم دستش بود اصلا یه دقیقه هم نزاشتش زمین بعد باهاش بازی میکرد بردش داخل تاب بعد دیدم جاریم گفت ای کاش این جای شوهر من بود ببین چقدر با بچه بازی میکنه شوهرشم نشسته بود مادر شوهرم بود هیج کس هیچی نگفت الا برم بگم چرا گفته میگع مگه چیه چیز بدی نگفته همش که دست شوعدمه بچه این جاریمم باهاش ناز میکنه ولی وقتی پیش شوهرم نیس اصلا با پسرش ناز نمیکنه امدم به شوهرم گفتم میگه چیکار کنم که میگه نمیشه که من پسر برادرمو ناز نکنم یعنی واقعا نمیشه؟چرا نارحتی من براش مهم نیس براش میگم میگه سر چیز های الکی نارحت نشو این الکیه من چیکار کنم حالم خیلی بده😭😭😭😭

خب عموشه و حرفش درسته ،نمیتونه به خاطر زن برادرش ، از برادرزاده اش دست بکشه .. به جاش به جاریت بفهمون هر حرفی که به ذهنش اومد رو نباید به زبون بیاره

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  

با جاریت تفریح نرو بھانہ بیار سرت درد میکنہ یا پریودی دلت خیلی دردمیکنہ خلاصہ یہ بھونہ جور کن بعدش ھم سریع خودت بچہ دارشو وقتی شوھرت انقد بچہ دوستہ مشکل رو ھم بیش ازحد کش ندہ جاریت یہ زری زدہ بیخیال

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عموشه و حرفش درسته ،نمیتونه به خاطر زن برادرش ، از برادرزاده اش دست بکشه .. به جاش به جاریت بفهمو ...

چرا نشه شما شوهر هاتون رابطشون با پسر های بردارشون چطوره؟

من موندم چرا من هیچی نمیگم همه باهام دعوا دارم اما جاریم چنان خودشو داخل دلشون جا کرده که هیچ کس هیچی بهش نمیگه

با جاریت تفریح نرو بھانہ بیار سرت درد میکنہ یا پریودی دلت خیلی دردمیکنہ خلاصہ یہ بھونہ جور کن بعدش ھ ...

یه بار همین کارو کردم دعوای بزرگی شد که تو دوست نداری با ما وقت بگذرونی

حرف جاری تون گل به خودی بوده شما نباید حساس بشید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چه حرف زشتی زد جاریت بی حیااااااااااااااااااااااااااااااابچه نداری خودت؟ارتباطتتون کمتر کن همه جا بچ ...

نه سه ماهه اقدامم اما هیچ خبری نیس هرچی بچسبم به شوهرم بازم همش بچه برادرش بغلشه و حرف های جاریم همیشه است

نه سه ماهه اقدامم اما هیچ خبری نیس هرچی بچسبم به شوهرم بازم همش بچه برادرش بغلشه و حرف های جاریم همی ...

به جاریت تنها شدی با لبخند بگو یه کم بیشتر مراقب حرفایی که میزنی باش من ناراحت شدم از حرفت

فقط جلوی کسی نگیا

بعدم اگر گفت  به کسی بگو طبیعیه هر زن دیگه ای جا ی من بود همینو میگفت

یعنی چی؟

یعنی جاری شما حرف بدی زده که شان و اعتبار خودش و همسرش رو پایین اورده

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
چرا نشه شما شوهر هاتون رابطشون با پسر های بردارشون چطوره؟من موندم چرا من هیچی نمیگم همه باهام دعوا د ...

رابطشون خیلی خوبه باهم .. کلا هر چی کمتر باهاشون بیرون بری تجربه ثابت کرده عزیزتر میشی

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
چرا نشه شما شوهر هاتون رابطشون با پسر های بردارشون چطوره؟من موندم چرا من هیچی نمیگم همه باهام دعوا د ...

عزیزم بعضی مردا خیلی بچه ها رو دوست دارن و عاشقشونن...الان شوهر من خواهر زاده منو هم خیلی بغل و بوس میکنه و قربون صدقش میره ، شوهر شما هم برادرزادشو دوست داره ...شما حساسیتت رو کم کن گلم