2777
2789
باید زیر ۱۲۰۰باشی تقریبا مگه اینکه شانس بیاری

منطقه دیگ درسته؟یعنی منطقه ۲ سه رقمی بشی تمومه؟ حتما میارم؟ دیگ تیپ ۲ رو تو انتخاب رشته نزنم؟ یا بزنم؟

استعداد علاقه ای پیگیر شده است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منطقه دیگ درسته؟یعنی منطقه ۲ سه رقمی بشی تمومه؟ حتما میارم؟ دیگ تیپ ۲ رو تو انتخاب رشته نزنم؟ یا بزن ...

نه ببین تو اول تیپ یکارو بزن بعد دو بعد سه . که اگه امسال تقاضا و رتبه خوب زیاد بود ضرر نکنی 

نه ببین تو اول تیپ یکارو بزن بعد دو بعد سه . که اگه امسال تقاضا و رتبه خوب زیاد بود ضرر نکنی

اها مرسی متوجه شدم عزیزم 🥲❤️❤️ ببخشید هی سوال میپرسم :) من ۲۴ سالمه به نظرت دندون برم یا پزشکی؟ دارو اصلا دوست ندارم دندون هم زیاد علاقه ندارم ولی خب حس میکنم با توجه به سنم ی مدلیه برم پزشکی.... دو دلم

اها مرسی متوجه شدم عزیزم 🥲❤️❤️ ببخشید هی سوال میپرسم :) من ۲۴ سالمه به نظرت دندون برم یا پزشکی؟ دار ...

قربونت❤️ من خودمم این سوالم داشتم رتبه ها ک اومد دیدم دندون نمیارم دولتی😂 البته من خودم پزشکی از اول بیشتر میخواستم . ولی در کل دندون دوره عمومی درآمد زودهنگام و گاهی بیشتر آره پزشکی پرستیژ و خب علم خیلی خیلی بیشتر باید ببینید چی براتون ملاکه

قربونت❤️ من خودمم این سوالم داشتم رتبه ها ک اومد دیدم دندون نمیارم دولتی😂 البته من خودم پزشکی از او ...

شماهم کنکوری اید؟؟🥲😭 باز خداروشکر امسال و رد کردیم تموم شد واقعا... من همینم خداروشکر میکنم همینکه پشت کنکور نمیمونم خودش ی نعمته دارو چی؟ میاری؟

آره من خودم علاقه ی اصلیم پزشکیه از بچگی عاشقش بودم... اما حس میکنم اونجا همه ۱۸ سالشونه بچه ن من ۲۴ ساله تازه ترم یک برم چی بگم🙄🤣

شماهم کنکوری اید؟؟🥲😭 باز خداروشکر امسال و رد کردیم تموم شد واقعا... من همینم خداروشکر میکنم همینکه ...

بله منم امسال کنکور دادم😁 آره واقعا من یکی دیگه توان پشت کنکور موندن نداشتم . دارو میتونم بیارم ولی دقیقا مثل شما علاقه ای ندارم . ولی من ی جا مصاحبه قبولی هارو میبینم حتی خیلیا ۳۰سالگی رفتن پزشکی بعدشم اینکه مهم آینده شغلیه برین دنبال علاقه تون موفق باشید❤️