2777
2789
عنوان

دوستش بهم ابراز علاقه کرده

241 بازدید | 21 پست

سلام بچها من با یه اقایی در ارتباطم حدودا دوماهه

تازه 6 ماهه از کانادا اومده اول ازش پرسیدم نمیخوای برگردی گفت نه دیگه همه چیمو فروختمو برگشتم

الان چن هفته اس میگه حالم بده داداشم که اونجاس زنگ زده که دلش تنگ شده نمیدونم برگردم یا نه بلاتکلیفم رابطمون کلا خیلی کم شده چون میگه حالش بده

دوستش با دوستم دوست شدن یه ماهه

دیشب خونه اونا دعوت بودیم نیومد گف حالم بده

من با اصرار دوستم چون دلم گرفته بودو حالم بد بود تنها رفتم

دوستش یه پسر سن بالا ی خیلی متشخصه تعجب میکنم یه موقعی که دوستم ظرف میسشست اومد گفت شماره تو بده یه چیزی میخوام بهت بگم ناراحت نشی من فک کردم درمورد دوستشه شاید میخواد بگه خیانت میکنه یا نمیخوادت یا هرچی دادم بعد گفت ... من از شما از روز اول خوشم اومده بین خودمون بمونه 

حالا فک کن من اونجا هم بودیم همش از اون پسره حرف میزدم که کاش بود چقد جاش خالیه کاش حالش خوب شه

الان سوالم اینه که من باید چیکار کنم؟ بگم این قضیه رو به دوستم به دوس پسرم؟ دیگه باهاشون رفت و امد نکنم؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس میکنم از طرف اون آقایی که پارنتر شماست میخواد شمارو امتحان کنه 

یعنی سرد شدن اون آقا نسبت به شما نمایشیه و این پیشنهاد هم از طرف پارتنرتون برای امتحان کردن شماست 

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
اینجوری که خیلی پیچیده شد

ممکنه

همه جوره ش ممکنه

امکان داره که این چیزی که گفتم درست باشه

در هر صورت چه امتحان کردن باشه چه واقعیت باید برخوردتون به حد و اندازه کافی شدت خشم و ناراحتیتون رو نسبت به پیشنهاد اون آقا نشون بده 

چون درصدی از پیشنهاد اون آقا بر میگرده به اینکه پیش خودش محاسبه کرده شما پیشنهادشو قبول میکنی

اینجوری که خیلی پیچیده شد

یهو سرد شدن و غیب شدن پارتنر شما 

و پیشنهاد دوست پارتنر شما بهتون به نظرم به هم ربط زیادی داره 

ممکنههمه جوره ش ممکنهامکان داره که این چیزی که گفتم درست باشهدر هر صورت چه امتحان کردن باشه چه واقعی ...

غلط کرده اینجوری فک کرده من هیچ سیگنالی نفرستادم که بخواد اینجوری فک کنه

همشم خودش دید فکرم پیش دوس پسرم بود

دیدم ازم پرسید چراکات نمیکنی تعجب کردم گفتم چون دوستش دارم بنظرم ارزششو داره چون رابطه همش گل و بلبل نیس اینروزا اون صد خودش نیس من باید صدمو بذارم

غلط کرده اینجوری فک کرده من هیچ سیگنالی نفرستادم که بخواد اینجوری فک کنههمشم خودش دید فکرم پیش دوس پ ...

به هر حال بهترین برخورد اینه که در کمال احترام این مردک هَوَل رو قهوه ای کنید و از همه جا بلاکش کنید و حتما هم بهش قید کنید که اولا به پارتنرتون متعهد هستید و اگر هم پارتنرتون تو زندگی شما نبود بازم با ایشون کانکت نمیشدید 

امکان داره از این قضیه که شمارتونو بهش دادی پیش پارتنرتون سوء استفاده کنه 

پس پیامک بدید یا صدا ضبط کنید که حتما مدرک داشته باشید

غلط کرده اینجوری فک کرده من هیچ سیگنالی نفرستادم که بخواد اینجوری فک کنههمشم خودش دید فکرم پیش دوس پ ...

در اولین تماستون هم با پارتنرتون ایشونو در جریان بزارید 

به دوستم چی به اونم بگم؟نمیخوام رابطه ها و دوستیا بهم بخوره اخه این چه حرکتی بود

بالاخره قطع رابطه با یه مرد هوَل به نفع دوستتونه 

من همچین اتفاقی برام افتاد و به دوستم‌گفتم

دوستم با اون آدم ادامه داد و حرف منو باور نکرد ولی چندین ماه بعد مچ آقا رو با یکی دیگه گرفت 

من حق دوستی رو به گردن خودم اینجوری دیدم که دوستمو آگاه کنم‌ حتی به قیمت پایان پیدا کردن رفاقتمون 

من همون شبی که پارتنرم دوستم بهم شمارشو داده بود به دوستم گفتم و زیر نظر اون به پارتنرش زنگ زدم چون فکر میکردم که مثلا میخواد برای دوستم برنامه سورپرایزی بچینه 

با اینوه دوستم کنارم بود و صحبت های پارتنرشو شنید باز هم فکر کردم مشکل از منه و به رابطش با اون آدم ادامه داد و با من قطع رابطه کرد

بعدا که مچ اون آقا رو با کسی دیگه گرفت برگشت پیش من، منم به روش نیاوردم