2777
2789
عنوان

دوستش بهم ابراز علاقه کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 241 بازدید | 21 پست
بالاخره قطع رابطه با یه مرد هوَل به نفع دوستتونه من همچین اتفاقی برام افتاد و به دوستم‌گفتمدوستم با ...

ببخشید به خاطر اشتباهات تایپیم 

سلام بر مادرم، اولین وطن ها و آخرین تبعیدگاها ... 🕊🍁
بالاخره قطع رابطه با یه مرد هوَل به نفع دوستتونه من همچین اتفاقی برام افتاد و به دوستم‌گفتمدوستم با ...

منم یبار اینجوری شد به دوستم گفتم دوستم باهام ماهها رابطشو قطع کرد پسره گفته بود نه دروغ میگه من کاری نکردم اونم رفته بود به دوس پسر من گفته بود روشا میخاوسته مخ دوس پسرمو بزنه و .... ولی بعد چن هفته پسره بهش گفته بود که تو کسب و کارم روزیم قطع شده فک کنم برای کاری بود که در حق دوستت کردم شما رو جدا کردم اون گناهی نداشت راست گفته بود دوستم برگشت حلالیت طلبید  واقعا روزای سختی بود نمیخوام باز تکرار بشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم یبار اینجوری شد به دوستم گفتم دوستم باهام ماهها رابطشو قطع کرد پسره گفته بود نه دروغ میگه من کار ...

برات مهم نباشه که آدما ترکت کنن

این جور دوستا عیار خودشونو نشون میدن

ازشون مهرطلبی نکن

تنهایی خیلی شرف داره به بودن با آدمایی که بهت بی اعتمادن 

نمبخوام دوستم فک کنه با خودش حتما من بهتر بودم اومده این کار کرده غرورش میشکنه اعتماد بنفس داغون میش ...

هر جور صلاح میدونی 

ولی این حق به گردن شماست که اونو از وجود یه مرد بیمار تو زندگیش آگاه کنی

مخصوصا اینکه خودم معرفیش کردمخیلی شرایط سخته

به این فکر کن پنهان کاری شما از دوستت باعث میشه بعد ها بر علیه شما استفاده بشه 

و دوستتون فکر کنه احساسی وسط بوده که ازش پنهان کردین

باز هم با یکی دیگه مشورت کنید و بعد تصمیم بگیرید