2777
2789
عنوان

بیبی چک

148 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من دیشب بیبی زدم هاله انداخت ولی زیاد معلوم نیس

امروز صبح دوباره زدم از دیشب پررنگ تر شده

مارک مدیکور گرفتم دوباره تست کردم منفی بود 

الان نمیدونم چی کار کنم🤦‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله که مثبت باشی منم در. شرایط توام تو تاپیکام هست اشتباه حساب کرده بودم امروز روز سی اممه ۳ ۴ روز پیش مدیکورم شب مثبت شد عین برا تو صبحشم همینطور ولی فرداش ک یونی تست زدم منفی شد منم پنجشنبه لک قهوه ای دیدم گفتم فردا پریود میشم اما نشدم دیروز عصرم دوباره یه لک دیدم ولی بازم هیچ خبری نیست درد میاد و میره دیگه خسته شدم از بلاتکلیفی دارم میرم از بدم

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

انشالله که مثبت باشی منم در. شرایط توام تو تاپیکام هست اشتباه حساب کرده بودم امروز روز سی اممه ۳ ۴ ر ...

من ازمایش دادم منفی بود 

برای همین بیخیال شدم دوباره از همون روزی که لک داشتم پریودی حساب کردم قرص دوفامد خوردم

الان ۳ مین روز پریمه

این ماه لتروزول میخوام بخورم بعدش سونو بدم ببینم چخبره🤦‍♀️

ایشالله که دامنت سبز بشه عزیزم 💚🤍