2777
2789
عنوان

عجیب دلتنگ چشماشم🖤💔🎧

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 74 پست
خب اره ،صحبت کردن مربوط،به بعد جسمانیه دیگه

نه از افکار درونت میاد اون حرفی که میزنی از عمق وجوده من ابزار صحیت کردن رو نگفتم که دهن و زبونه دارم راجع به افکار حرف میزنم

به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهای‌هایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه به فکر بقیه هستی پس بی احساس نشدی داری به خودت تلقین میکنی

حداقلش اینه که دیگه نارو نمیبینم که بعدش بخوام دچار خودآزاری بشم کاش احساس به خرج میدادم

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

حداقلش اینه که دیگه نارو نمیبینم که بعدش بخوام دچار خودآزاری بشم کاش احساس به خرج میدادم

اگه همه اینجور فکر کنن دنیا جهنم میشه باید دید مثبت داشت قرار نیست همه نارو بزنن

اگه همه اینجور فکر کنن دنیا جهنم میشه باید دید مثبت داشت قرار نیست همه نارو بزنن

متاسفانه هر کی سر راه بنده قرار گرفت از مدل نارو بزن بود😥

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

خوبی عزیزم😍

میخاستم‌خوب باشم  ولی یهو‌ با دیدن یه  صحنه پرت شدم به ۷-۸سال پیش و. کلا انرژیم افتاد 

خودت چطوری عزیز🥰🥰🥰

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
اسی ببخشید ها ولی اینجا کسی هست حس ششم داشته باشه بیاد تاپیکم

دیگه کسی حس و حالی نمونده براش همه داغون و خسته و ناامید