2777
2789
عنوان

عجیب دلتنگ چشماشم🖤💔🎧

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 74 پست
بله روراستی بهترین چیزه واقعا قبول دارم👌👌👌👌

وقتی از اول نبود یا در مورد طرف مقابل فکر کردی روراست نیست انرژی منفی که میفرستی ناخواسته باعث میشه همونی بشه که تو ذهنته

به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهای‌هایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی از اول نبود یا در مورد طرف مقابل فکر کردی روراست نیست انرژی منفی که میفرستی ناخواسته باعث میشه ...

من همیشه و در اولین برخورد انرژی مثبت میفرستم که ایشون بهترین و روراست ترین ادمه

این رفتارای بعدشه که منو وارد گاردگرفتن در مقابلش میکنه یعنی همه چی به خودش و رفتاراش بستگی داره 

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

من همیشه و در اولین برخورد انرژی مثبت میفرستم که ایشون بهترین و روراست ترین ادمهاین رفتارای بعدشه که ...

نه فکر میکنی اینحوره حتما یه چیزی میبینه باعث میشه اونم تو گارد قرار بگیره حتما یه چیزی یه کاری کردی یا خ‌استی تستش کنی فهمیده یا از این مدلا وقتی تستش میکنی یعنی باور نداری صادقه

نه فکر میکنی اینحوره حتما یه چیزی میبینه باعث میشه اونم تو گارد قرار بگیره حتما یه چیزی یه کاری کردی ...

بدون تست کردن به نظرت میشه با کسی ادامه داد؟ شاید همه حرفاش کلکبازی باشه😂😂 و ادای آدم خوبا رو درمیاره

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

بدون تست کردن به نظرت میشه با کسی ادامه داد؟ شاید همه حرفاش کلکبازی باشه😂😂 و ادای آدم خوبا رو درمی ...

شاید فهمیده و از این کارت برداشت دیگه ای کرده

چه برداشتی؟ خود اونم بود طرف مقابلشو امتحان نمیکرد به نظرت؟

نه نمیکرد من هیچوقت امتحان نکردم طرفم رو .اگه هم چیزی هر کدوم ببینن باید مطرح کنن طرف مقابل دفاع کنه از خودش

دیدگاهها متفاوته🙂

امتحان کنه ولی درصورتی که باهاش اوکی باشه درصورتیکه به هم متعهد باشن