2777
2789
عنوان

عجیب دلتنگ چشماشم🖤💔🎧

| مشاهده متن کامل بحث + 909 بازدید | 74 پست
اسی ببخشید ها ولی اینجا کسی هست حس ششم داشته باشه بیاد تاپیکم

حس ششم عجیب ترین چیزیه که تو این سایت دیدم 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔

متاسفانه هر کی سر راه بنده قرار گرفت از مدل نارو بزن بود😥

من خودم فکر میکردم بهم نارو زده ولی الان فکرش رو میکنم مشکل از خودم بوده من بد یودم 

به سرنوشت بگویید:اسباب بازیهای‌هایش بی جان نیستند آدمن میشکنن آرومتر💔🦭🌻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیگه باور ندارم حس رو به ادمها بیشتر اعتقاد دارم 

من خودم فکر میکردم بهم نارو زده ولی الان فکرش رو میکنم مشکل از خودم بوده من بد یودم

من هرچی فکر میکنم تو این دنیا به کسی بدی نکردم ولی هرچی بدذات بود سرراهم قرار گرفت جوری که گاهی از زندگی سیر میشم 

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

وقتی کسی یرات عزیزه باید اونو باور کنی نه حست رو

من هرچی فکر میکنم تو این دنیا به کسی بدی نکردم ولی هرچی بدذات بود سرراهم قرار گرفت جوری که گاهی از ز ...

یه چیزی درست نیست که ادمای بدذات حذبت میشن

من هرچی فکر میکنم تو این دنیا به کسی بدی نکردم ولی هرچی بدذات بود سرراهم قرار گرفت جوری که گاهی از ز ...

اگه قضاوت رو از خودمون دور کنیم کسی رو قضاوت نکنیم ادم بدذات وحود نداره اگه باشه خیلی کم هستن خودم شاید کاری بکنم ولی از روی برار راحت بگم از روی نفهمی شاید باشه ولی طرف مقابلم ممکنه هزار برداشت دیگه بکنه

اگه قضاوت رو از خودمون دور کنیم کسی رو قضاوت نکنیم ادم بدذات وحود نداره اگه باشه خیلی کم هستن خودم ش ...

یه اخلاقی دارم زود قضاوت نمیکنم کلی طرفو میسنجم بعد وارد مرحله قضاوت میشم و بعد از اون پی میبرم طرف چه ذات خرابی داشته

💜💜💜  لایک ممنوع  💜💜💜

یه اخلاقی دارم زود قضاوت نمیکنم کلی طرفو میسنجم بعد وارد مرحله قضاوت میشم و بعد از اون پی میبرم طرف ...

نه اینجوری هم نمیشه به ذات ادما پی برد ممکنه تو از قبل ذهنیت بدی بهش داشتی ولی خوب بوده اون شخص خودشو تغییر داده که به ذهنیت تو نزدیک بشه اونم فکر کرده باید اونحور. باشه چیزی که برای من اتفاق افتاد تحربش کردم اگه از اول رو راست باشن ادما خیلی بهتره

چطور؟

اخه کسی که نه ما را دیده نه میدونه کی هستیم و چی هستیم از کجا میدونه مثلا فلانی رومون کراشه یا حسی داره یا قبول میشیم یا نه 

کاربر آآقا،❤❌هرچند که هرگز نرسیدم به وصالت ،عمری که حرام تو شد ای عشق ،حلالت💔