خیلی تنبلانه اس ولی خیلی خوشمزه میشه
فقط با روشی ک میگم ن چیزی اضافه کنین نه کم
کف تابه ک ترجیحا گود باشه روغن بزنین و بستگی به مرغتون داره که چند تا تیکه اس
۴ال ۵تا پیاز متوسط خلالی خورد کنین بریزین کف تابه مرغارو بریزین روش
زعفرون دم کنین بریزین روی مرغا
و کره هم به مرغا اضافه
نمکم اضافه کنین درشو ببندین بزارین رو شعله کم
کم کم به آب میفته و شما اصلا نباید آب اضافه کنین
با آب پیاز زعفرون و کره پخته میشه آخرای کار شعله رو کمی زیاد کنین تا مرغ و پیاز خوب سرخ شه
و ی نکته داره اینه ک هر نیم ساعت مرغ و برعکس کنین
زمان پختش۲ساعت
با یه چلو زعفرونی عالی میشه