2777
2789
عنوان

دنیای ماورا

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 66 پست
یعنی صرف بر تخیلاتی که یه کودک داشته و به احتمال زیاد تحت تاثیر این شیطان توهم برش داشته که آره چشم ...

ببینید همه چیو نمیشه انکار کرد البته قضاوتتون نمیکنم چشمتون باز نشده ولی یسری چیزای از یسری افراد میبینید که خودشون فقط می‌دونن و بهشون میگید تایید میکنن و چشم من زمانی که باز شده بود از یه ساعتی از شب تا اذان صبح خانوادم خواب نداشتن چون اذیتایی که میشدمو براشون تعریف میکردم و تنهام نمیذاشتن

نه استاد نیستم.. این ذکر از اسما الهی هست. وثانیا تجویز من نیست تجویز بزرگانی چون آقای بهجت و.. هست

ببخشید مفاتیح هم پر از انواع ذکر و راهکاره یعنی هرکسی پیدا شد بره همه رو استفاده کنه؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببینید موجودات نورانی سمت دخالت تو زندگی دیگران نمیرن پس اگه کسی ادعای اینکارو داره انجام میده صد در ...

حرف من چیز دیگه بود .علوم ماورا و‌متافیزیک چندین شاخه داره.تو‌مراحل بالاتر و پیشرفته تر حتی با تله پاتی از راه دور میشه از ذهن افراد و انرژیشون اگاه شد.

نیاز به دیدن چهره نداره

شما تو‌هر مرحله آموزشی ک میبینی دیدت بازتر میشه .در مراحل نهایی. روحت راهنما میشه و در نهایت خودت اگاهانه تا به مرحله به اصطلاح عامیانه کد گذاری و کد خوانی و‌جادو‌برسی

حرف من چیز دیگه بود .علوم ماورا و‌متافیزیک چندین شاخه داره.تو‌مراحل بالاتر و پیشرفته تر حتی با تله پ ...

کسی که تو راه درست باشه میدونه که این گناهه که بخواد افکار فردو بخونه تا بخواد افکار براش واضح شه با استغفرالله و اعوذ بالله میبنده