اگه میخواید راه های سیر و سلوکی رو انجام بدید یا سوالات ماورایی دارین یا نمیدونید از کجا شروع کنید کامنت بذارید زیر همین پست تا جایی که علمم بکشه پاسخ میدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کدوم بخش میخواین فعالیت کنید؟ سیرو سلوک وعرفان؟ آیت الله تحریری وایت الله فروغی و.. وچندتا از شاگردان آقای سعادت پرور. ولی اگه علوم غریبه منظورتونه که اونم استادهای خودشو داره
افرادی هستن میخوان به خدا نزدیک شن و به یسری جاها برسن تو دنیای ماورا چشمشون باز شه یا برونفکنی اگاه ...
چشم یکی ازبستگان درجه یکم باز شده راه حلی دای بسته بشه هنوز اولهاشه پیشه چندتاملارفتیم میگن دعانداره بدیم مثلاچندنفروباشکل هایه دیگه دیده بعضی وقتهاهم میگه بعضی چیزهابهم الهام میشه یعنی میفهم تودل کی چی میگذره خیلی ازاین مسئله ناراحته خودش
تجربیاتی که گفته رو خودم در کودکی که چشمم باز بود تجربه داشتم و اذیت میشدم و من پیش دعانویس نمیرفتم ...
یعنی صرف بر تخیلاتی که یه کودک داشته و به احتمال زیاد تحت تاثیر این شیطان توهم برش داشته که آره چشم باز بوده فلان بوده به این مرد میگی استاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ احتمالا سنت پایینه
چشم یکی ازبستگان درجه یکم باز شده راه حلی دای بسته بشه هنوز اولهاشه پیشه چندتاملارفتیم میگن دعانداره ...
حرز امام جواد حرز حجاب و حرز امام علی همراه خودش نگهداره تا یه درصدی حرز حجاب چشمشو میبنده و همراه خودش یه تیکه سنگ نمک و سنگ زاج بذاره خیلی حرز کمکش میکنه دیگه جن نمیتونه بهش دست بزنه و تا یه حدی چشمشم میبنده