2777
2789
عنوان

دنیای ماورا

| مشاهده متن کامل بحث + 888 بازدید | 66 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهرم حسابی مواظب باش.. اینجور کارها بایوتیوب نمیشه.. استاد میخواد.. تزکیه نفس میخواد.. قدرت روحی و ...

خواهر نیستم ولی درسته این چیزارو همین استادم داخل یوتیوبم گفته و تهذیب نفس پاکسازی مراقبه اذکار 

شما بر چه دلیلی میگید این آقا عارف و استاد هست لطفا توضیح بدید

تجربیاتی که گفته رو خودم در کودکی که چشمم باز بود تجربه داشتم و اذیت میشدم و من پیش دعانویس نمیرفتم و بزرگتر که شدم چشمم بسته شد و تموم شد

بگید

کدوم بخش میخواین فعالیت کنید؟ سیرو سلوک وعرفان؟ آیت الله تحریری وایت الله فروغی و.. وچندتا از شاگردان آقای سعادت پرور. ولی اگه علوم غریبه منظورتونه که اونم استادهای خودشو داره

افرادی هستن میخوان به خدا نزدیک شن و به یسری جاها برسن تو دنیای ماورا چشمشون باز شه یا برونفکنی اگاه ...

چشم یکی ازبستگان درجه یکم باز شده راه حلی دای بسته بشه هنوز اولهاشه پیشه چندتاملارفتیم میگن دعانداره بدیم مثلاچندنفروباشکل هایه دیگه دیده بعضی وقتهاهم میگه بعضی چیزهابهم الهام میشه یعنی میفهم تودل کی چی میگذره خیلی ازاین مسئله ناراحته خودش

کدوم بخش میخواین فعالیت کنید؟ سیرو سلوک وعرفان؟ آیت الله تحریری وایت الله فروغی و.. وچندتا از شاگردا ...

علوم غریبه دعانویسی و این چیزاس که فقط شخصو درگیر میکنه 

تجربیاتی که گفته رو خودم در کودکی که چشمم باز بود تجربه داشتم و اذیت میشدم و من پیش دعانویس نمیرفتم ...

یعنی صرف بر تخیلاتی که یه کودک داشته و به احتمال زیاد تحت تاثیر این شیطان توهم برش داشته که آره چشم باز بوده فلان بوده به این مرد میگی استاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ احتمالا سنت پایینه 

بدون که مقصدت پوچی مطلقه دیگه خود دانی 

چشم یکی ازبستگان درجه یکم باز شده راه حلی دای بسته بشه هنوز اولهاشه پیشه چندتاملارفتیم میگن دعانداره ...

حرز امام جواد حرز حجاب و حرز امام علی همراه خودش نگهداره تا یه درصدی حرز حجاب چشمشو میبنده و همراه خودش یه تیکه سنگ نمک و سنگ زاج بذاره خیلی حرز کمکش میکنه دیگه جن نمیتونه بهش دست بزنه و تا یه حدی چشمشم میبنده

ذکر یا ستارالعیوب بگه حله

وای که چقدر این دنیا تاریک شده ...

شما هم نکنه استادی که به ملت ذکر تجویز می‌کنی ؟؟؟ مت فکر کردم شما متوجه شدی این بچه داره راهو غلط می‌ره خودتون که هم مسیرشین

حرز امام جواد حرز حجاب و حرز امام علی همراه خودش نگهداره تا یه درصدی حرز حجاب چشمشو میبنده و همراه خ ...

و اصلا نباید پیش دعانویس و فا ل گیر و این چیزا بره

وای که چقدر این دنیا تاریک شده ...شما هم نکنه استادی که به ملت ذکر تجویز می‌کنی ؟؟؟ مت فکر کردم شما ...

نه استاد نیستم.. این ذکر از اسما الهی هست. وثانیا تجویز من نیست تجویز بزرگانی چون آقای بهجت و.. هست