2777
2789
عنوان

چجوری برم خونه بگیرم که نفهمن تنهام

1478 بازدید | 105 پست

طلاق گرفتم. میخوام جدا از خانوادم زندگی کنم بنا به دلایلی. بچه‌هم ندارم.

به زن تنها خونه نمیدن؟ .اگه نمیدن چیکار کنم؟ 

الکی بگم متاهلم؟ آخه الکی اگه بگم متاهلم، نمیگن شوهرت کو؟؟

داداشمو ببرم الکی که فکر کنن خانواده ایم؟ میترسم همسایه ها شک کنن

یا بگم با مامانم زندکی میکنم؟ 

یا الکی بگم نامزد دارم؟ 

هنوز نرفتم بنگاه نمیدونم چه واکنشی دارن 

کمکم کنید

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

بگو متاهلم بعد بگو شوهرم راننده ماشین سنگین از کجا میخان بفهمن الکی میگی

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو متاهلم بعد بگو شوهرم راننده ماشین سنگین از کجا میخان بفهمن الکی میگی

بعد شک نمیکنن درو همسایه؟ دیدگاهشون به دختر تنها چیه؟

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
چقدر سخت میگیری

نبابا برام مهم نیست فقط میخوام خونه گیرم بیاد 

حتما میپرسن چند نفرید؟ خب نمیدونم چی جواب بدم؟؟

حتما شناسنامه رو چک میکنن

وا. از کی تا حالا ؟ 

بنظرم اولین قدم اشتباه بعد حدایت دروغ گفتنه هزاران زن دارن تنها زندگی میکنن دروغیم نمیگن مشکلی هم پیش نمیاد براشون اتفاقا شما باید با احتیاط خونه بگیری خدای نکرده همسایه ای گیرت نیوفته انسان درستی نباشه 

بعد شک نمیکنن درو همسایه؟ دیدگاهشون به دختر تنها چیه؟

نع دختر عمو من اینجور گفتع و با همسایه هام دم خور نیست فقط هراز گاهی ی کفشع مردونه میزاره جلو واحدش ک یعنی مرد خونه اش هست 

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
بنظرم اولین قدم اشتباه بعد حدایت دروغ گفتنه هزاران زن دارن تنها زندگی میکنن دروغیم نمیگن مشکلی هم پی ...

یعنی چی مثلا برم بذارم گف دستشون که من طلاق گرفتم تنهام؟؟؟؟ حرفایی میزنیدا بقران 

به زن تنها اگر خونه ندادن اونوقت چه کار کنم

حقیقت رو بگو

نمیشه که. دلم نمیخواد بفهمن!! اونوقت حساس میشن 

خیلی سریع تو همون بنگاه متوجه میشن

از کجا؟