2777
2789
عنوان

چجوری برم خونه بگیرم که نفهمن تنهام

| مشاهده متن کامل بحث + 1514 بازدید | 105 پست
موقع قرارداد نوشتن به اسم کی میخوای بنویسی؟و اینکه دیدی خودمون از رفتار یه نفر که مجرده ولی وانمود م ...

وا مگه خودم آدم نیستم؟؟؟؟ 

معلومه که به اسم خودم قرارداد رو می نویسم!!!!

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
یعنی چی مثلا برم بذارم گف دستشون که من طلاق گرفتم تنهام؟؟؟؟ حرفایی میزنیدا بقران به زن تنها اگر خونه ...

نیازی نیست بذارید کف دست کسی طلاق هم چیز بدی نیست 

ازتون پرسیدن چن نفرید بفرمائید تنها زندگی میکنم ولی رفت و آمد خانواده ام هست 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا ما میریم بنگاه فقط کارت ملی چک میکردن اما شما چون خانم هستید شاید شناسنامه بخوان از تو دیوار خو ...

اها اره منم کارت ملی رو میدونم 

ولی تو دیوار مورد خیلی کمه برا جایی‌که میخوام 

گفتم شاید املاکی ها مورد بیشتر داشته باشن 

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
آها پس اینجوریع الکی بگو اومدی اینجا سرکار یا دانشگاه و مجردی

گیر نمیدن بنظرتون؟

نیازی نیست بذارید کف دست کسی طلاق هم چیز بدی نیست ازتون پرسیدن چن نفرید بفرمائید تنها زندگی میکنم ول ...

منم نگفتم چیز بدیه ولی لزومی نداره مطرحش کنم

آخه اگ بگم رفت و امد خانوادم هست، نمیگن چرا بااون نیستی یا شک نمیکنن؟

نه پولشون میگیرن چرا گیر بدن

نمیدونم میگم دیدگاه بدی نداشته باشن که از خونشون سو استفاده بشه و‌.‌

اها اره منم کارت ملی رو میدونم ولی تو دیوار مورد خیلی کمه برا جایی‌که میخوام گفتم شاید املاکی ها مور ...

ببین فقط باید اعتماد  ب نفس داشته باشی... 

توشهرهای کوچیک طلاق خیلی جالب نیست تو تهران و اصفهان و مشهد و کرج دیکه جا افتاده کاملا 

اگر پرسیدن چند نفرید(همون لحظه که با داداشتی  بگو دو نفر ... ک دروغ هم نشه😁 شناسنامه ات رو هم دیدن جوری رفتار کن ک انگار قراره با داداشت زندگی کنی...  تمام ... اجاره نامه هم ب اسم خودت بنویس نه داداشت 

نمیدونم میگم دیدگاه بدی نداشته باشن که از خونشون سو استفاده بشه و‌.‌

نه ندارن الان دانشجوها خونه اجاره میکنن راحت باشن همسایه ها ازت چیزی نبینن ک شکایت کن ب صاحب خونه چیزی نمیگن

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
بزار بگن چهارتام روش تو ثوابشو ببر

ن برام مهم نیست 

فقط دلم نمیخواد ب چشم بد بهم نگاه کنن 

یا اگه کسی اومد خونم سریع برداشت بد کنن

ببین فقط باید اعتماد ب نفس داشته باشی... توشهرهای کوچیک طلاق خیلی جالب نیست تو تهران و اصفهان و مشه ...

اره منم تو شهر بزرگم ولی واقعا بنظرتون شناسنامه چک میکنن؟؟؟