2777
2789

علت طلاق ما موندن دستم لای در شد البته از دید همسر سابقم ولی واقعیت اینه چهارسال خون قورت دادن‌ها بااون صحنه فوران کرد.اونم بهانه شد و مث زخم چرکی سر باز کرد

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین امروز کارد به استخونم رسیده از خونه رفتم و می خوام مهریمو بذارم اجرا

من همیشه دلم برا کسایی که برا اولین بار طلاق میگیرن خیلی میسوزه🤦‍♀️یاد روزای جهنم خودم میفته و آرزوهای دود شده

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
من همیشه دلم برا کسایی که برا اولین بار طلاق میگیرن خیلی میسوزه🤦‍♀️یاد روزای جهنم خودم میفته و آرزو ...

واقعا خیلی بده...من خودم با عشق ازدواج کردم یه لشکر آدم میگفتن نه...من یه تنه گفتم آره...ببین ادمو ب کجا میرسونن ک بگی عجب غلطی کردم 

من همیشه دلم برا کسایی که برا اولین بار طلاق میگیرن خیلی میسوزه🤦‍♀️یاد روزای جهنم خودم میفته و آرزو ...

عزیزم مراحل طلاق خیلی سخته ؟من می خوام اول توقیف اموال کنم و مهریمو اجرا بذارم از کجا باید شروع کنم ؟

واقعا خیلی بده...من خودم با عشق ازدواج کردم یه لشکر آدم میگفتن نه...من یه تنه گفتم آره...ببین ادمو ب ...

دقیقا ازدواج اول من هم مث شما بود جوریکه گفتن میری برنگرد دیگه منم گفتم برنمیگردم و خوشبخت میشم باعشقم ولی رو سیاه شدم،هیچوقت نتونستیم زندگی آرومی داشته باشیم همیشه کتک هرروز جنگ ما سر مگس هم کتک خوری داشتیم

مرسی گلم .شما هم دارین طلاق میگیرین ؟

من تو دوران عقدم..واقعا نمیدونم باید چیکار کنم همسرم چندین ماهه انحراف بد جنسی داره..خیلی بد 

چندین بار تهدید کردم الان قول داده بزاره کنار نمیدونم چیکار کنم واقعا پشیمونم...ک‌بخاطرش جلو خانوادم وایسادم