2777
2789

عاجز و‌درمونده 

از همه التماس دعا داشتم 

یادمه بعد دانشگاه میرفتم عین العلی زینعلی فقططط گریه میکردم 

چون نمیتونستم تو خونه گریه کنم 

یادمه ک دست به دامن همه‌جور نذر و دعایی شدم 

یکجوری تو امامزاده گریه میکردم ک همه دلشون برام میسوخت و دعام میکردن 

یادمه منی که از اخوند جماعت فراری ام رفتم پیش یه اخوند که تو امامزاده یه صندلی گذاشته بود واسه مشاوره

یادمه دست به دامن دعانویس شدم منی ک متنفرم ازین چیزا 

یادمه با چندتا مشاور حرف زدم تلفنی(پول تراپی حضوری نداشتم) 

✨کاربر قدیمی🙂‍↔️درونمون خودمونو سوزونده بیرونمون مردمو☝🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چیشد

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

اخرش چیشد 🥺 لایکم کنین

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

از زندگی خانواده خودم همه چی متنفر بودم 

دست به دامن دارو بودم ک فقط بخوابم و نفهمم چجوری زمان میگذره

یادمه پنج بار خ.ک کردم ولی نمردم 

همینجوری دوسال گذشت 

دوسال از عمر نازنینمو تلف کردم 

چرا ؟ 

چون ک عشق اولم

141

بعد ۳ سال رابطه ی عالی 

ادمی ک برام وقت میذاشت و یک عالمه برام هدیه میگرفت همه جا با من میرفت تو ۲۴ ساعت حداقل ۱۰ ساعتشو باهم بودیم (دانشگاه میرفتیم از ۷ صبح تو مترو همو میدیدیم همه کلاسامون باهم بود بعد کلاسا هرروز بیرون و تفریح بودیم تا ۸-۹ شب)

این ادم یهو یه روز از خواب بیدار شد و گفت نمیخوامت تموم 

گفت معیارام عوض شده تو‌ دیگه تو معیارام نیستی 

خیانت اینا مطمعنم نمیکرد 

میخوام بگم زندگی همینه 

من رابطه اولم بود 

زخم عمیقی خوردم ک بعد پنج سال هنوز جاش هست میدونی مثل اینه ک مثلا دست ادم قطع بشه زخمش خوب میشه بله اما ایا مثل روز اولش میشه؟ نه 

ولی عادت میکنی به اینکه بدون اون دست کاراتو پیش ببری

تو این دنیا ادم از یک ثانیه بعدش خبر نداره پس تو رابطه ی بعدی ته ذهنت همیشه این امادگیو داشته باش ک ممکنه یهو همه‌چی زیر و رو بشه