2777
2789
عنوان

با هشتاد هزار هوشیاری یا پرستاری آزاد میارم😭😂😂😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 54 پست
خوب چرا دوباره نمیشینی برا کنکور بخونی تلاش کنیبخدا یه سال تلاش کن نتیجه میده هم رشته خوب میری هم رو ...

ولم کن تروخدا 

میخونم ولی باید برم دانشگاه

آزاد هم ک خوابگاه نداره

لعنت ب این روزا

وای چرا صندلیا ی رشته های تجربی رو زیاد نمیکنن 

هر سال خیلیااااا از تجربی قبول نمیشن 

برنامه ریزیاشون اشتباهه 

آبان کشور میتونست یه عالممممههه دانشجو داشته باشه که به کشور سود برسونه 

اما به جاش یه عالمه پشت کنکوری داریم خدایا به اینا عقل بدههههههه عقل ندارن

در جست و جوی طلا، الماس را فراموش کردیم.                       دوستان تاپیک های اول مال من نیست مال خواهرم بوده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولم کن تروخدا میخونم ولی باید برم دانشگاهآزاد هم ک خوابگاه ندارهلعنت ب این روزا

بخاطر خودت گفتم چه امسال بری چه ساله دیگه یه سال فرقی به حالت نمیکنه 

فرضن تو بری اتاق عمل آزاد که بعید می‌دونم با این رتبه بگیره چطور میخای هزینهاتو بدی وقت پولشو نداری 

کمی منطقی فکر کن 

اگر رتبه کشوری هشتاد هزاره آره ممکنه آزاد عادی شهری مثل اقلید_فارس رو بیاری، پرستاری و اتاق عمل داره

اگر منطقه هست که نه، نمیاری

بابا عشق بی پایان من، مامان کاش واسه لحظه‌ای داشتنت رو حس می‌کردم.

اگر رتبه کشوری هشتاد هزاره آره ممکنه آزاد عادی شهری مثل اقلید_فارس رو بیاری، پرستاری و اتاق عمل داره ...

کشوری چیه؟ برام زده رتبه در سهمیه فقط 

نمیشه اون؟

دانشگاه ازاد خوابگاه داره

اگر میتونی دو برابر هزینه کنی خودگردانِ آزاد رو بزن که با رتبه‌ی بالاتر هم میگیره

بابا عشق بی پایان من، مامان کاش واسه لحظه‌ای داشتنت رو حس می‌کردم.

دانشگاه ازاد خوابگاه دارهاگر میتونی دو برابر هزینه کنی خودگردانِ آزاد رو بزن که با رتبه‌ی بالاتر هم ...

خودگردان آزاد چقدر میگیره؟  

رتبه سهمیه ام شده ۸۰ هزار آخه حتی اونم نمیارم