2777
2789
کسی که نمیتونه خودش رو کنترل کنه هر تاپیکی که دید رو میره معلومه که درگیر میشه

نه نمیرم توشون عنوانشونم میبینم کلافه میشم،کلا هر چیزی که زیاد دربارش تاپیک بزنن میره رو مخ آدم،مث قرعه کشی ایرانخودرو،افغان،مبینا نعمت زاده و ...

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثه شما که درگیر من شدی 😂😂

دیگه ببین شما چقد درگیر شدی

که حتی بخاطرش تاپیک زدی

آخییی😂

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

منم اومدم که بهت یادآوری کنم تو فقط یه کاربر توی این سایتی پس نمیتونی درباره موضوع تاپیک های بقیه نظ ...

اینا قبل از اینکه قوه درک داشته باشن مغز ندارن

هر آنچه که امروز داریم آرزوی دیروز ماست                                                                                            

دقیقا خواهر قربونه دهنت

خدا نکنه خواهر😄

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

میتونستی تو تاپیک من نیای

چرا از همه طلب داری؟

خب تاپیک زدی دارن جواب میدن که به کنکوریا هم حق بدی و از دید اونا ببینی اما همه رو داری میتارونی

نرفتن تو تاپیکی که دوس نداری پیشنهاد منطقیه

جواب کاربرای تاپیکم منطقیه که خب میشه با ندید گرفتن اون تاپیکا تو سایت فعال بود اما نمیشه توقع داشت فقط تو موضوعات دلخواه ما تاپیک بزنن

من عوض شدم ولی تو حسین بچگیمی
مگه نگفتم شما نودلت رو بخور دهع

شما نگران نودل خوردن من نباش عزیزم

اگه خیلی دلت میخواد و نداری برات بیارم😁

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)