2777
2789
عنوان

با خدا قهرم

109 بازدید | 7 پست

۷روزه مریضم حالت تهوع بیحالی هیچ‌کوفتیم نمی تونم بخورم

یه نامزدی ریدمان داشتم والان کسی دورم نیست و ازدواج نمی تونم بکنم مادرم رومخمه با غر هاش😞 از مصاحبه فرهنگیان رد شدم😞😞خانوادم عذابم میدن افسردگی داره ..ام میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با خدا قهرم 

دیشب بیمارستان بستری بودم ساعت ۴ صبح با صدای جیغ از خواب پریدم یه مادری داشت با جیغ و گریه جلو بیمارستان سر و صدا می کرد از گریه هاش فهمیدم دختر بچه ش فوت شده 

هنوز صدای جیغ هاش تو گوشمه 

همون لحظه به خدا گفتم چطور دلت میاد با یه مادر این کارو کنی بهش گفتم خودت از زجه های این مادره ناراحت نمیشی؟

خیلی بد بود با اینکه خسته ام خوابم نمیره احساس میکم هنوز داره جلو بیمارستان گریه میکنه😭😭

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
منم با خدا قهرم دیشب بیمارستان بستری بودم ساعت ۴ صبح با صدای جیغ از خواب پریدم یه مادری داشت با جیغ ...

وای دلم آتیش گرفت😭

منم بچه تو شکممو تازه از دست دادم، دلم خونه ازبس تو تنهاییام براش زجه میزنم،

همش میگم خدایا این دنیات فقط برا بچه من جا نداشت😭😭😭😭😭😭

وای دلم آتیش گرفت😭منم بچه تو شکممو تازه از دست دادم، دلم خونه ازبس تو تنهاییام براش زجه میزنم،همش م ...

درکت می کنم خیلی سخته

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔