2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من روز ۱۳ دکترم ک خودش سونو واژینال میکنه گفت ضخامتت کمه بهم استرادیول داد بعد روز ۱۵ رفتم گفت اوکی هست 

۲۰ تا قرص داد هر ۶ساعت یکی تا دیروز ک روز ۱۸ بود قرص داشتم

برای مادر شدن همه منتظرها و ب سلامت دنیا اومدن همه نی نی ها لطفا صلوات بفرستین   
نرفتی دکتر که بهت قرص بده ؟؟ فولیکول داشتی؟

اگه تا یه حدی نباشه و پایین باشه بارداری صورت نمیگیره

نرفتی دکتر که بهت قرص بده ؟؟ فولیکول داشتی؟

عزیزم دکتر برام سونو نوشت حالا پس فردا میبرم دکترم ببینه عکس سونو رو برات میزارم نزده ک فولیکول داشتم یا نه‌؟ 

خدایا شکرت 

عزیزم کیست داری و احتمالا به خاطرش دکتر بهت قرص میده که برطرف بشه 

این ماه نمتونی اقدام کنی...البته کیستت سادست فکر کنم با یه دوره قرص رفع میشه

و احتمالا از روز اول پریود بعدیت باید قرص بخوری یا روز ۶ بازم بستگی ب نظر دکترت داره

ضخامتت نرمال شد بعد مصرف قرص؟

بله عزیزم نرمال شد ... البته آمپول و قرص برا تخمک مصرف کردم و از روز ۱۷ بهم شیاف پروسترون داد تا دو هفته

برا کیستت نگران نباش منم ماه قبل بخاطرش دارو خوردم

عزیزم کیست داری و احتمالا به خاطرش دکتر بهت قرص میده که برطرف بشه  این ماه نمتونی اقدام کنی... ...

ممنون از راهنماییت. یعنی هم ب خاطر کیستم و هم ب خاطر نازک بودن مخاط آندومترم بهم دارو میده؟

خدایا شکرت 
ممنون از راهنماییت. یعنی هم ب خاطر کیستم و هم ب خاطر نازک بودن مخاط آندومترم بهم دارو میده؟

اول برا کیست دارو میده و بعد ماهی ک خواستی اقدام کنی برا ضخامتت

مشکل دیگه ای هم داری؟؟ مثل تنبلی

اول برا کیست دارو میده و بعد ماهی ک خواستی اقدام کنی برا ضخامتت مشکل دیگه ای هم داری؟؟ مثل تن ...

نه گفت تنبلی نداری. اتفاقا الآن تو اقدامم هستم

خدایا شکرت