66sahar مدیر استارتر عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 1105 عنوان ضخامت ۴ میلی متر مخط آندومتر 8382 بازدید | 23 پست دوستانی بودن ک ضخامت مخاط اندومتر ۴ بوده باشن و باردار شده باشن یا لینکه با مصرف دارو صخامت بالا رفته باشه خدایا شکرت 1396/07/16 | 20:05 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تبسم۸۳ عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 3751 بعد پریودی با قرص میره بالا ضخامتتمثل استرادیول یا دوفاستون برای مادر شدن همه منتظرها و ب سلامت دنیا اومدن همه نی نی ها لطفا صلوات بفرستین
66sahar مدیر استارتر عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 1105 بعد پریودی با قرص میره بالا ضخامتت مثل استرادیول یا دوفاستون امروز روز ۱۳ سیکلم بود و سونو دادم ۴ میلی متر بود ولی میگن پایینه خدایا شکرت
تبسم۸۳ عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 3751 نرفتی دکتر که بهت قرص بده ؟؟فولیکول داشتی؟ برای مادر شدن همه منتظرها و ب سلامت دنیا اومدن همه نی نی ها لطفا صلوات بفرستین
تبسم۸۳ عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 3751 من روز ۱۳ دکترم ک خودش سونو واژینال میکنه گفت ضخامتت کمه بهم استرادیول داد بعد روز ۱۵ رفتم گفت اوکی هست ۲۰ تا قرص داد هر ۶ساعت یکی تا دیروز ک روز ۱۸ بود قرص داشتم برای مادر شدن همه منتظرها و ب سلامت دنیا اومدن همه نی نی ها لطفا صلوات بفرستین
تبسم۸۳ عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 3751 نرفتی دکتر که بهت قرص بده ؟؟ فولیکول داشتی؟ اگه تا یه حدی نباشه و پایین باشه بارداری صورت نمیگیره برای مادر شدن همه منتظرها و ب سلامت دنیا اومدن همه نی نی ها لطفا صلوات بفرستین
66sahar مدیر استارتر عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 1105 نرفتی دکتر که بهت قرص بده ؟؟ فولیکول داشتی؟ عزیزم دکتر برام سونو نوشت حالا پس فردا میبرم دکترم ببینه عکس سونو رو برات میزارم نزده ک فولیکول داشتم یا نه؟ خدایا شکرت
66sahar مدیر استارتر عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 1105 من روز ۱۳ دکترم ک خودش سونو واژینال میکنه گفت ضخامتت کمه بهم استرادیول داد بعد روز ۱۵ رفتم گفت اوکی ... ضخامتت نرمال شد بعد مصرف قرص؟ خدایا شکرت
تبسم۸۳ عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 3751 عزیزم کیست داری و احتمالا به خاطرش دکتر بهت قرص میده که برطرف بشه این ماه نمتونی اقدام کنی...البته کیستت سادست فکر کنم با یه دوره قرص رفع میشهو احتمالا از روز اول پریود بعدیت باید قرص بخوری یا روز ۶ بازم بستگی ب نظر دکترت داره برای مادر شدن همه منتظرها و ب سلامت دنیا اومدن همه نی نی ها لطفا صلوات بفرستین
تبسم۸۳ عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 3751 ضخامتت نرمال شد بعد مصرف قرص؟ بله عزیزم نرمال شد ... البته آمپول و قرص برا تخمک مصرف کردم و از روز ۱۷ بهم شیاف پروسترون داد تا دو هفتهبرا کیستت نگران نباش منم ماه قبل بخاطرش دارو خوردم برای مادر شدن همه منتظرها و ب سلامت دنیا اومدن همه نی نی ها لطفا صلوات بفرستین
66sahar مدیر استارتر عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 1105 عزیزم کیست داری و احتمالا به خاطرش دکتر بهت قرص میده که برطرف بشه این ماه نمتونی اقدام کنی... ... ممنون از راهنماییت. یعنی هم ب خاطر کیستم و هم ب خاطر نازک بودن مخاط آندومترم بهم دارو میده؟ خدایا شکرت
تبسم۸۳ عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 3751 ممنون از راهنماییت. یعنی هم ب خاطر کیستم و هم ب خاطر نازک بودن مخاط آندومترم بهم دارو میده؟ اول برا کیست دارو میده و بعد ماهی ک خواستی اقدام کنی برا ضخامتتمشکل دیگه ای هم داری؟؟ مثل تنبلی برای مادر شدن همه منتظرها و ب سلامت دنیا اومدن همه نی نی ها لطفا صلوات بفرستین
66sahar مدیر استارتر عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 1105 اول برا کیست دارو میده و بعد ماهی ک خواستی اقدام کنی برا ضخامتت مشکل دیگه ای هم داری؟؟ مثل تن ... نه گفت تنبلی نداری. اتفاقا الآن تو اقدامم هستم خدایا شکرت
تبسم۸۳ عضویت: 1396/04/20 تعداد پست: 3751 خب این ماه نمیشی چون کیست داری... انشالله ماه بعد باردار بشی برای مادر شدن همه منتظرها و ب سلامت دنیا اومدن همه نی نی ها لطفا صلوات بفرستین