2777
2789
عنوان

یه توده حس میکنم تو بدنم

106 بازدید | 15 پست

سلام. 

من یه توده تو سینه چپم حس میکنم از اردیبهشت تقریبا. به نظرتون سرطانه؟ نمیتونم خودمو راضی کنم برم دکتر. سابقه سرطان سینه هم هست تو خانوادم.

💅🏻

علائمش چجوریه سفت  ؟تکون میخوره؟؟

توراخدا منو ببخش.من اگه مجبور نبودم اینجوری نمیکردم.من با بهانه ها رفتم که بقیه نفرینم نکنن.مبادا تو ازم ناراحت باشی همینجوریشم روزگارم سیاهه.من به جدایی مجبورم .مواظب خودت باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه بی خیال برو زودتر گاهی آدم با یه عمل ساده خوب میشه کار به جای باریک نمیکشهنمیخوام بترسونمت من سرط ...

ازشما الان تا کجا متاستاز کرده؟؟

توراخدا منو ببخش.من اگه مجبور نبودم اینجوری نمیکردم.من با بهانه ها رفتم که بقیه نفرینم نکنن.مبادا تو ازم ناراحت باشی همینجوریشم روزگارم سیاهه.من به جدایی مجبورم .مواظب خودت باش

چه بی خیال برو زودتر گاهی آدم با یه عمل ساده خوب میشه کار به جای باریک نمیکشهنمیخوام بترسونمت من سرط ...

دو دلم که اگه سرطانم باشه درمانش کنم یا نه. نمیدونم چیکار باید بکنم. سنم خیلی بالا نیست نمیخوام خانوادم بدونن

💅🏻

سر جاشه و سفته انگار خیلی راحت حسش میکنم با لمس کردن

نترس نگران نباش.ولی برو حتما همین فردا علم پیشرفته شده درمان همه چی راحته به ف ال نیک بگیرو برو عزیزم انشالله که خیره

متاستاز نداشتم خدا رو شکر و سه ساله خوب شدم الانم باردارم

خب الحمدالله💖

دو دلم که اگه سرطانم باشه درمانش کنم یا نه. نمیدونم چیکار باید بکنم. سنم خیلی بالا نیست نمیخوام خانو ...

منم ۳۲ سالم بود مبتلا شدم با شوهرم به هیچ کس نگفتیم حتی خانوادم 

۹ ماه طول درمانم کشید 

قطع رابطه کردم با همه 

کسی نفهمید 

منم ۳۲ سالم بود مبتلا شدم با شوهرم به هیچ کس نگفتیم حتی خانوادم ۹ ماه طول درمانم کشید قطع رابطه کردم ...

همین الان این اکانت و ساختم که همینو بپرسم. میترسم. حسش میکنم که سرطانه فقط نمیخوام باور کنم 

💅🏻