2777
2789
عنوان

اعصابم خورده 🙁

354 بازدید | 34 پست

ما تازه عقد کردیم اوایل یه دفعه من میرفتم خونشون یه دفعه هم اون میومد 

الان یه مدته من همش دارم میرم خونشون 

اگه هم نرم ناراحت میشه 

ماانشم زنگ میزنه بهم میگه بیا خونمون من تو رودرواسی میمونم، مجبورم برم

انقدر مامانم اینا بهش احترام میزارن بخدا 

میگه خونه شما خوش نمیگذره

بهش میگم مگه خونه شما خوش میگذره به من

بخاطر تو میام

ایندفعه مامانش زنگ زد گفت بیا خونمون میخام بگم مامان جان پسرت نمیاد همش من میام خونه شما، مامانم اینا دلشون تنگ شده واسه دامادشون

بده بگم؟ چیکار کنم راهنماییم کنین😓😓😓

اصلا به مادرشوهرت نگو.

مشکلاتتونو دوتایی حل کنید.

ببخشیدا اما این کارو کنی بهش رو میدی تا دخالت کنه تو زندگیت

👈گاهی خــــــــــــــــــدا آنقدر صدایت را دوست دارد،که سکوت میکند تا تو‌بارها بگویی خــــــدای مــن...👉

آره همینوبگودرکمال احترام ومحبت

بگومادرپدرم خیلی دلتنگش هستن وهمش میگن پس کی میاد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من تو دوران عقدم چون شهر شوهرم دانشجو بودم همش میرفتم خونشون کلی واسشون عادی شدم.

بنظرم زیاد نرو.به مادرشوهرتم نگو چون اون نمیاد.خودت بهانه بیار یه مدت نرو

عاشق خودمم...بوس بوس

اگه مادرشوهرت عاقله بهش بگو اما اگه شوهرتم ازاون حساسات که دوست نداره مسئله شخصیتونو بدونن بدتر میشه خودت به شوهرت بگو دل مادرم تنگ شده

خدای عزیزم به معجزه هایت ایمان دارم وقتی ایمانت را درون قلبم احساس میکنم ارامش میگیرم .کمکم کن خدای من

نه خوبه ،خوب کاری میکنی،مثل شوهر منه همش میخواد با خانواده خودش رفت و آمد داشته باشی،الان جلوشو نگیری بعدا بدتر میشه ها،

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

حرفاتون یکم شبیه زندگیه منه 

ببینید رک بودن و اینکه حرفتونو بدون بی احترامی بزنید خیلی خیلی بهتره تا خودخوری کنید.خودتونو پیر این چیزا کنید.

برنامه برای زندگیتون داشته باشین.

هروقت مادرشوهر زنگ زد و گفت بیا.بگو ببینم برنامم چجوریه بهتون زنگ میزنم.

یکم فکر کن.نخواستی بهونه بیار.

به همسزت جدی بگو هر رفتی یا امدی داره.

ناراحت شد.بشه.نرو.تا توقعشو کم کنه.

البته محترمانه

هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

بچه ۶ا راست میگن از اول هر طور رفتار کتی تا اخر همونجوری پیش میرین 'اگه الان کوتاه بیای بعد عروسی هم تمام تعطیلات و عید و سیزده باید با خانواده ایشون بری چون بهش خوش نمیگذره با خانوادت    پس از الان نوبتیش کن رفت و امدو

بهترین نوع ممکن خودت باش

خیلی عالیه اینجوری

من.که.خودم حسابی بی تجربم.مامانم یادم داده.چون خیلی جوش درسامو کارامو میخوردم.نادرشوهرمم عین خیالش نبود😊

هَا أَنْتُمْ أُولَاءِ تُحِبُّونَهُمْ وَلَا يُحِبُّونَكُمْ وَتُؤْمِنُونَ بِالْكِتَابِ كُلِّهِ وَإِذَا لَقُوكُمْ قَالُوا آَمَنَّا وَإِذَا خَلَوْا عَضُّوا عَلَيْكُمُ الْأَنَامِلَ مِنَ الْغَيْظِ قُلْ مُوتُوا بِغَيْظِكُمْ إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ