2777
2789
عنوان

میخام جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 109 پست

خداییش رابطه زوج ها خیلی برام مهمه که تا این ساعت بیدار موندم و باحوصله پیاماتونو میخونم ، هرچی بدونم میگم

اصلاااا دلم نمیاد زندگیای به این خوبی، به خاطر یه مشت آموزش غلط از دست برن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ضعیف؟؟اون خودشو یه ادم خان زاده میدونه البت ک اعتماد ب نفس پایینی داره

دقیقا! 

فک میکنی آدمی که واقعا از نظر روحی قوی باشه، هی میاد داد و هوار راه بندازه که من قوی ام، من بالاترم، من رئیسم؟!

نه 

درخت هرچی پربارتر قدش خمیده تر!

درواقع یه ضعف روحیه

خداییش رابطه زوج ها خیلی برام مهمه که تا این ساعت بیدار موندم و باحوصله پیاماتونو میخونم ، هرچی بدون ...

فدای دل مهربونت...شاید تونستی یکیو تز تصمیم غلطش منصرف کنی یا به یکی راه حل درست حسابی بدی خلاصه ک کارت افرین داره ♥️

دقیقا! فک میکنی آدمی که واقعا از نظر روحی قوی باشه، هی میاد داد و هوار راه بندازه که من قوی ام، من ب ...

مثلا مهمونی ک میریم دخترای لخت میبینه دست و پاشو گم میکنه مثلا خجالت میکشه برقصه یا اصلا کاملا مشخصه ک اعتماد ب نفس نداره

مثلا مهمونی ک میریم دخترای لخت میبینه دست و پاشو گم میکنه مثلا خجالت میکشه برقصه یا اصلا کاملا مشخصه ...

خب دیگهههههه

بعد میخواد عملا ثابت کنه که من قوی ام

واسه این کار، هی میاد رفتار خشن فیزیکی انجام میده، دست رو همسرش بلند میکنه که بگه آره من قوی ترم!

ولی اگه قلبا حس کنه آدم قوی و بزرگواریه، دیگه به خودش اجازه میده رو ناموسش دست بلند کنه؟!

الانم برو آشتی کن 🥰

امشبو آروم بخوابین 

بعدا اون دوره رو هم اگه صلاح دونستی شرکت کن تا اون روی مهربون شوهرت رو ببینی دوباره ان شاءالله...

دنیا اصلا ارزش نداره

۱۰۰سال دیگه هیچکدوممون زنده نیستیم

فقط اعمالمون میمونن واسمون

خب دیگههههههبعد میخواد عملا ثابت کنه که من قوی امواسه این کار، هی میاد رفتار خشن فیزیکی انجام میده، ...

ی سوال حالا ک اینکارو انجام داده من اومدم اتاق جدا خوابیدم هرچقدرم گفت بیا اینجا پیشم جوابشو ندادم ....الان رفتلر من چجوریه چجور برخورد کنم چون واقعا دام باش صاف نمیشع

الانم برو آشتی کن 🥰امشبو آروم بخوابین بعدا اون دوره رو هم اگه صلاح دونستی شرکت کن تا اون روی مهربون ...

نه من نمیتونم پیش قدم بشم چون منو زده برا چی برم؟ک بیشتر تشویق بشه ب اینکار؟

ی سوال حالا ک اینکارو انجام داده من اومدم اتاق جدا خوابیدم هرچقدرم گفت بیا اینجا پیشم جوابشو ندادم . ...

هییییع عزیزم واقعا بعنوان یه خواهر توصیه میکنم تحت هیییچ شرایطی رختخوابتو جدا نکن

بعد تازه اصرار داشته پیشش بخوابی؟🥹چقد گوگولییی

خب الان که رفتی ممکنه ، ممکنه، ممکنه پست بزنه

من شناختی ندارم از ش که 

ولی چون جاتو جدا کردی شاید حس کنه بود و نبوپش برات فرقی نداشته، دیگه بیتفاوت بشه

ولی تو ناامید نشو 

بسم الله بگو 

به خاطر خدا برو، بگو خپتیا واسه تو میرم اگه بد برخورد کرد هم عوضش تو بدون که من خواستم آشتی کنم 

هییییع عزیزم واقعا بعنوان یه خواهر توصیه میکنم تحت هیییچ شرایطی رختخوابتو جدا نکنبعد تازه اصرار داشت ...

هیچی دیگه به نظرم برو تو بغلش بخواب 😁

بگو انقد ابهتت زیاده امرور جلوت هول شدم نفهمیدم چجوری ماشین خاموش شد 

هییییع عزیزم واقعا بعنوان یه خواهر توصیه میکنم تحت هیییچ شرایطی رختخوابتو جدا نکنبعد تازه اصرار داشت ...

دیگ اجی واقعذ الان نمیشه چون نمیهام ببینمش فعلا حداقل تا صبح