2777
2789
عنوان

میخام جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 109 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون واقعا جدایی وحشتناک تره شوهرت هرچی هم عصبی بشه ولی بازم میدونی که پشتته، مرد زندگیته، واسه تو و ...

اره یه بار یه هفته رفتم قهر دقیقا اینجوری بود ولی مگه نباید از ادم سمی دوری کرد ؟

چون واقعا جدایی وحشتناک تره شوهرت هرچی هم عصبی بشه ولی بازم میدونی که پشتته، مرد زندگیته، واسه تو و ...

شوهر من نه بدی داره نه خوبی الان تکلیف چیه...نه دست بزن داره نه بددهنه و دعوا راه بندازه ولی محبت نمیکنه سرد مزاجه هیچ اهمیتی براش ندارم هیچوقتم خونه نیست خسیسه و خیانت هم کرده قبلا 

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره

از من نصیحت هیچوقت قهر نرو حالا ایشالا ک یه ادم حسابی و متشخص گیرت بیاد ولی باز هیچوقت قعر نباید بری خونه پدریت مگع اینکه بخای جدی تموم کنی به امید اینکه بخای طرفتو ادم کنی قهر نرو ک نتیجه عکس میده خیلی روش مضحکیه و مضخرف

شوهر من نه بدی داره نه خوبی الان تکلیف چیه...نه دست بزن داره نه بددهنه و دعوا راه بندازه ولی محبت نم ...

تکلیف اینه که اولا مزاجشو اصلاح کنید با تغذیه و سبک زندگی مناسب

دوما اخلاقتون و دیدگاهتون رو عوض بفرمایید🌱🙂

همین کلاس همسرداری مومنانه توی ایتا هست درمورد اینجور مسائل حرف زده 

ما خانوما بلد نیستیم معمولا درست رفتار کنیم

البته تقصیر خودمونم نیستاااا

جو جامعه و فضای مجازی بد شده

مگه میشه از همه آدمای سمی دوری کرد؟!اومدیم و خدا یه مادر سمی نصیبمون کرد باید از خونه فرار کنیم؟ نه

ممکنه طبق روانشناسی های امروز همسر شما آدم سمی ای باشه

البته من نمیگم سمی، من میگم آدم ضعیف

حالا شما باید ولش کنی تا تو اشتباهاتش غرق شه ؟!

باید کاری کنه نجات پیدا کنه 

ممکنه طبق روانشناسی های امروز همسر شما آدم سمی ای باشهالبته من نمیگم سمی، من میگم آدم ضعیفحالا شما ب ...

ضعیف؟؟اون خودشو یه ادم خان زاده میدونه البت ک اعتماد ب نفس پایینی داره