2777
2789
عنوان

میخام جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1332 بازدید | 109 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تا بچه نداری جداشو

😑 آخه خواهر من این چه توصیه ایه

میدونی دنیای بعد طلاق چقد وحشتناک تره از تحمل یه شوهر بد اخلاق؟!

تازه اینم میگه اینجوری نبوده شوهرش 

یه ساله تازه اینجوری شده

ینی تا همسرمون دچار یه همچین مشکلاتی شد باید بزاریم بریم؟

پس جدا شو خودتو نجات بده

جدایی بهترین راهه برا من چون میدونم فایده نداره موندن من تو این زندگی ....ولی با لیحال باز جدایی خیلی سخته نه اینکه بگم دوسش دارم نه چون دیگه ازینم مطمعن نیستم ولی در کل به اخرش ک فک میکنم باز انگار یه چیزی سد راهمه ....خدا خودش هرچی ک ب صلاحمه رو جلو رام بزاره ولی واقعا کم اوردم 

😑 آخه خواهر من این چه توصیه ایهمیدونی دنیای بعد طلاق چقد وحشتناک تره از تحمل یه شوهر بد اخلاق؟!تازه ...

زهرماری طرفت هرچقدرم عن باشه باز جدایی یه ترسی داره یه وحشتی داره...واقعا برا چی اینجوریه

زهرماری طرفت هرچقدرم عن باشه باز جدایی یه ترسی داره یه وحشتی داره...واقعا برا چی اینجوریه

چون واقعا جدایی وحشتناک تره 

شوهرت هرچی هم عصبی بشه ولی بازم میدونی که پشتته، مرد زندگیته، واسه تو و زندگیتون داره کار میکنه پول درمیاره، شبا باوجودش آرامش میگیری 

ولی بعد طلاق چی؟!

درسته اولش احساس آزادی از زندان داری 

برا خودت خوشی، کسی بهت گیر نمیده، فک میکنی مستقلی، فک میکنی خیلی قوی بودی که تونستی جدا شی ، فک میکنی عزت نفستو حفظ کردی 

ولی وقتی دوماه گذشت، همه چی عادی شد

حالا تو خونه بابات میخوای چیکار کنی؟ 

اونموقعس که تازههه یادت میوفته فلان شب که دلم گرفته بود شوهرم اومد بغلم کرد، فلان موقع بخاطر من جلوی بقیه وایساد، به خاطر من ...

دیگه انوموقع جای اینکه بدیاش بیاد جلوت 

همش خوبیاش یادت میاد