برای موفق شدن همیشه لازم نیست بدونیم آدمای موفق چیکار کردن تا تونستن موفق بشن
بعضی وقتا باید بدونیم اونایی که شکست خوردن از چه راهی رفتن تا اشتباهاتشونو تکرار نکنیم
پس من اشتباهاتم رو مینویسم تا دیگه تکرار نشه .
اولین اشتباه من این بود که یه سری دروس و مباحث رو حذف کردم و نخوندم ( مثلا تاریخ و جغرافیا رو کلا حذف کردم .. مبحث ارایه رو کلا حذف کردم و نخوندم ، جامعه شناسی یازدهم رو نخوندم ) این اشتباه من باعث شد که درصد این درس ها خیلی پایینتر از اون بشه که تصور می کردم و به دنبالش ترازمم کم شد
دومین اشتباه این بود که اصلا تست کار نمی کردم فقط درس هارو مفهومی میخوندم حفظ می کردم و بعد چند دور مرور می کردم فکر می کردم همینقدر کافیه و خیلی خوب درسارو یادگرفتم اما این اشتباه من باعث شد که تو کنکور نتونم زمانم رو برای تست زدن مدیریت کنم و دفترچه اول وقتی رسیدم به سوالات جامعه شناسی و روانشناسی کلا ده دقیقه وقت داشتم ...
سومین اشتباه من این بود که سه روز میخوندم سه روز نمیخوندم ... ساعت مطالعاتم پایین بود استمرار هم نداشتم بخاطر همین نتونستم هر سه پایه رو جمع کنم و اونطور که باید مرور کنم
بزرگترین اشتباهم این بود که به کم قانع شدم و با خودم گفتم اگه فلان رتبه ام بیارم خوبه به هرحال کنکور سخته ... اگه معدلم فلان بشه خوبه به هرحال امتحانات نهایی سخته ... اگه همین ۴ ساعت ۵ ساعتم درس بخونم کافیه بابا مهم اینه که من دارم مفهومی میخونم خیلیا با چهار پنج ساعت رتبه ی خوبی آوردن ( این رو در نظر نگرفتم که خب خیلیا هم نتونستن با این ساعت مطالعه رتبه ی خوبی بیارن) ...
راستی رتبه ام ۲۰ هزار شد عنوان رو نوشتم ۲ هزار که بیاید و این تاپیک رو بخونید شاید بهتون کمک کرد :)