2777
2789

سلام 🌹 راستش من و همسرم زندگی سخت و گاها بدی داشتیم ، بی مهری و بی محبتی از سمت همسرم ، گاهی کتک ، توهین ، تهمت ... اجازه ی رفت و امد بهم نمیداد ، خلاصه بااینکه خرج میکرد برا خونه زندگی ولی خب ... 😔 من یکبار اقدام به کار اشتباهی کردم و قرص خوردم چند روز ای سی یو بودم و اینجوری بگم که براش مهم نبود چندان وضعیت من ... ... 

اینو هم بگم خیلی ساده و بساز بودم و دو تا بچه اووردم . ولی یهو ورق برگشت و من مریضی سخت روحی گرفتم و تیمارستان هم رفتم . یکی دو بار تا پای طلاق رفتم باز بخاطر بچه هام برگشتم . شغل و پول ندارم . .... سرتونو درد نیارم تو شرایطی که خیلی خیلی فشار روم بود با چند نفر چت کردم (تو پرانتز بگم قبول دارم خیلی کارم اشتباه بوده و توجیهی نداره و کسیم اینکارو نکنه چون منجلابه ) و الان همسرم متوجه این موضوع شده اوایل منو زد و میخواست از خونه بیرونم کنه ولی الان میگه نگهت میدارم . ولی من سووووختم و نابودم . نماز میخونم دعا میکنم ولی خیلی دل شکسته هستم و میخوام جدا بشم چون هم ابروم رفته پیشش هم اون حرمتی باقی نزاشته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم بهتره با یه مشاور صحبت کنید. یه شماره هایی هست که تلفنی هم مشاوره میدن. 

فکر می کنم ما نمی تونیم توصیه یا پیشنهاد درستی بدیم. برخی از افراد کلا تا کاربر یه مشکلی رو عنوان می کنه میگن طلاق بگیره. اما راه حلی برای حل مشکل نمیدن. من هم مجردم و تجربه کافی و درستی در این خصوص ندارم. فقط امیدوارم بتونید تصمیم درستی برای حل مشکلاتتون بگیرید. 

بنظرم شما علاوه بر مشکلاتی که گفتید به شدت دچار افسردگی هم هستید. در اولین فرصت برای درمانش اقدام کنید شاید نیاز باشه دارو مصرف کنید البته زیر نظر روانپزشک . افسردگی رو که درمان کنید بعد میتونید با تمرکز بیشتر زندگیتونو سروسامان بدید. فعلا به طلاق فکر نکنید 

بنظرم شما علاوه بر مشکلاتی که گفتید به شدت دچار افسردگی هم هستید. در اولین فرصت برای درمانش اقدام کن ...

بله درسته

دارو مصرف کردم 

گفته بودن باید شوک هم بگیری که خودم گفتم نه 

منظورم نظر مشاور هست. دوست دارم بدونم در مورد مشکلتون چه نظری دادند. البته ببخشید فضولی می کنم. فقط ...

یکیشون گفت جداشو 

ولی یکیشون گفت فعلا دست نگه دارین تا جلسات مشاوره ی بیشتری بریم