2777
2789
عنوان

چرا چیده شده تو رانندگیم گریهههه

145 بازدید | 11 پست

دوستان من یک ماهه گواهینامه گرفتم خیلی خوب پارک میکردم همیشه صاف ،،،از پریروز که با همسایمون رفتیم دکتر برگشتیم من اومدم خونه پیش مامانم و خالم و خواهرم و دوستم همه تعریف کردم از خودم حسااابی ، ازون روز گند خورده به پارک کردنم یکبار صاف پارک نکردم !!!!میزنم دنده یک همش فکر میکنم زدم سه , دارم دیوانه میشم من عاشق رانندگیم😭😭😭😭

خخخ

نترس طبیعیه 

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا چن ماه اول طبیعیه گاهی خوب رانندگی می‌کنی گاهی بد 

😁

من دختر عموم تازه تصدیق گرفته بود رانندگیش عالی بود وهمه میگفتن ولی اون روز دوبار نزدیک بود به کشتنمون بده

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....
تا چند وقت 😢

بستگی بخ اعتماد به نفست داره

لابد افسره چیزی میدونسته که قبولت کرده

خودتو باور داشته باش نترس

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

همش میگم میتونم میتونم ولی یک اشتباه سردردم می‌کنه که چرا باز گند زدم

خب رو کاغذ حس هاتو بنویس تا استرست تخلیه شه

بعد شبا قبل خواب خودتو تصور کن که چطور خوب رانندگی میکنی خیلی موثره

خب رو کاغذ حس هاتو بنویس تا استرست تخلیه شهبعد شبا قبل خواب خودتو تصور کن که چطور خوب رانندگی میکنی ...

من قبل رانندگی یدونه پرانول ۱۰ خوردم هرروز تا الان ترسم از ماشین ها ریخته ولیییی همش گند میزنم یا پارکم درست در نمیاد ، یا میخام یه جا پارک کنم میرم اندازه یک ماشین بالاترش پارک میکنم ، امروز از بلوار میخواستم دور بزنم رو به روبه سوپری میخواستم پارک کنم دیدم یک ماشین نگه داشته ترسیدم بزنم بهش دنده عقب گرفتم تا اون رفت من رفتم جاش و خیلی چیز های اینجوری