2777
2789

دوستان یکم به خودتون مسلط باشید دنیا به آخر نرسیده چشم به هم بزنی سال دیگه اومده و دوباره میتونی کنکور بدی

خوبه کنکور هر سال تکرار میشه تازه از پارسال که سالی دوبار تکرار میشه

اینقدر ضعیف آخه؟ 

صد نفر تاپیک زدن امشب خودمو میکشم

واقعا اگر اینقدر ضعیف و بدبختی چطور می خوای مشکلات مهم تر زندگی رو طاقت بیاری؟ به خودت مسلط بااااااش

رتبه من ۱۰ هزار و پونصد شد منطقه ۲ انسانی

تورو خدا بگید حسابداری میارم روزانه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که امسال کنکور داده رو نمیتونی بفهمی چ گندی زدن به کنکور و آینده بچه ها

خودم پارسال کنکور دادم که سر نتایج پدرمونو دراوردن یه بار درصد اومد یه بار تراز اومد آخرم آبان رفتیم سرکلاس

امسال هم خواهرم کنکوری بود

حق دارن طفلی ها

هرسالم داره بدتر میشه

یه سال عمر این بچه ها میره و بااین شرایط سخت زندگی حس میکنن جا موندن حقم دارن  

من خودم‌ این روزا رو ۱۵ سال قبل تجربه کردم توهرتاپیکی میرم همدردی میکنم و دلداری میدم

کاش همه شون اونی که میخان بشن 

خودم پارسال کنکور دادم که سر نتایج پدرمونو دراوردن یه بار درصد اومد یه بار تراز اومد آخرم آبان رفتیم ...

امسال رتبه ها و ترازا رو گند زدن توش کاش فقط دیر اومدنش بود

Not Now maybe  Later
حالا باید خودشو بکشه؟

ماجرااینه که فکرکن یه چندهزارترازسیوی میادیه چندهزارتام سهمیه ای طرف فکرمیکنه میگه من اینهمه خوندم چیزی که خواستم نشد ته زندکی میادجلوی چشمش خیلی حس بدیه تواین شرایط خانواده خیلی بایدکناربچه شون باشن خیلی شرایط سخته این حرفهاهم هیجانی وتحت شرایط گفته میشه