دقیقا یادمه سال ۹۹ بود باردار بودم و من اون موقع تو سایت هم بودم چون کم سن بودم و بی تجربه ۲۳ سالم بود ، جاریم قبل من باردار بود و بعد بچش خود به خود سقط میشه ، بعد اون من باردار میشم یه شب خونه پدر شوهرم دعوت بودیم و حال روحی جاریم هم خوب نبود یهو برگشت گفت به مادر شوهرم اره به این عروستون برسید منو میگفت اونوقت این عروستون خودش ) باردار بود یه میوه براش نمیخریدید بعد این از اول با من بد بود🙂یهو برگشت سمت من گفت میدونم همچی زیر سر توعه بچه در برابر بچه بچمو ازم گرفتید ایشالا هیچوقت خوشی بچه رو نبینی اون بچه ای که تو شکمت داره رشد میکنه رو هیچوقت نتونی بغل کنی آمین😔هممون شوکه شدیم من زدم زیر گریه دعوا شد الانم ۴ ساله قطع رابطه ایم خدا نفرین آدمای بد رو خدا رو شکر قبول نمیکنه الان دخترم ۳ سالشه یه دو قلو هم باردارم خودش دیگه باردار نشده 🙂
یبار پسر خواهرشوهرم با شوهرم دعواشون شده بود بچه ی منم مریض بود رفته بود همجا گفته بود داییم انقدر آدم بدیه بچش مریضی نا علاج گرفته اسیر بیمارستانا شده ،بعد اقوام من هی با ناراحتی زنگ میزدن به من وای بچه ات چشه ،منم فقط حرص میخوردم ،بچه ی من هفته ی بعدش خوب شد ولی اون بنده خدا واقعا مریضی ناعلاج گرفت ،خدا شفاش بده ان شالله آدم باید به حرفایی که میزنه فک کنه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب به من چه ربطی داره چرا منو نفرین باید کنه بعد عزیزم هر کاری برای مد میکردن برای اونم میکردن
نمیدونم من ک نمیشناسمتون
ولی از صحبتاش مشخصه تبعیض
ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل) دوجمله از #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم میکند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار میکند، نمیتوانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".