2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم پردیس بهتر از آزاده ، مدرک همون دانشگاه میخوره برات ، درمورد هزینه هم دقیق اطلاع ندارم ولی فکر کنم هزینه پردیس کمتره ، رتبه بهتری هم میخواد ، ولی درکل پیرا ها همین حدود ۱۰ ۱۲ ایناست اونطور که من شنیدم

پرستاری پردیس گفتم آزاد برم شهریه کمتره الان نمیدونم دقیقا فرقش چیه یکی میگه شهریه پردیس یا همون نیم ...

شهریه پردیس بیشتره ولی شما مدرک دانشگاه سراسری رو میگیری و اعتبارش با اون برابره

و معمولا پردیس ها بهتر از ازادن

از لحاظ مهاجرت هم پردیس خوبه

حالا اینکه بازه رتبه چجوریه رو از سایت ها نگاه کنید

.

شهریه پردیس بیشتره ولی شما مدرک دانشگاه سراسری رو میگیری و اعتبارش با اون برابرهو معمولا پردیس ها به ...

چرا باید شهریه بیشتر باشه نمی‌فهمم :/😂

خب برای مهاجرت اینایی ک دولتی هستن مگه دوبرابرسال تحصیلی مدرکشون دستشون نیست؟ و آزاد نمیشه؟ 

چرا باید شهریه بیشتر باشه نمی‌فهمم :/😂خب برای مهاجرت اینایی ک دولتی هستن مگه دوبرابرسال تحصیلی مدرک ...

❌ شهریه دانشگاه آزاد و پردیس خودگردان

خیلی از بچه‌ها در رابطه با شهریه دانشگاه آزاد در رشته پزشکی سوال داشتن! به طور کلی، شهریه دانشگاه آزاد شامل دو بخش شهریه ثابت و متغیر میشه! شهریه ثابت، پولیه که هر ترم و به طور ثابت توسط دانشجو پرداخت میشه و تغییری نمیکنه و به تعداد واحد اخذ شده هم بستگی نداره! شهریه متغیر، مبلغیه که در طول زمان دچار تغییر میشه و به تعداد واحد اخذ شده دانشجو هم بستگی داره!

بچه‌ها دقت کنید که مبلغ شهریه ثابت، با توجه به سال ورودی دانشجو تعیین شده و معمولا افزایش پیدا نمی‌کنه. این در حالیه که مبلغ شهریه متغیر، ترم به ترم و واحد به واحد، دچار تغییر میشه!

با توجه به توضیحاتی که دادیم، مبلغ نهایی شهریه برای دانشجوها یک عدد ثابت نیست و ترم تا ترم تغییر میکنه! پارسال، شهریه بچه‌های لیسانس حوالی ترمی ۹ میلیون و شهریه رشته‌های پزشکی، دندان و دارو، حوالی ترمی ۲۲ میلیون بود! امسال اعلام کردن که شهریه‌ها حدود ۳۰ الی ۴۰ درصد افزایش پیدا میکنه برای ورودی‌های جدید و این یعنی شهریه دانشگاه آزاد در طول سال تحصیلی جدید، برای رشته‌های پرمخاطب تجربی احتمالا حوالی ۳۵ میلیون خواهد بود!

شهریه بچه‌های پردیس خودگردان هم دقیقا با همین سیستم شهریه ثابت و متغیر محاسبه میشه و مبالغ شهریه اغلب نزدیکه به شهریه دانشگاه آزاد و تفاوت خیلی زیادی نداره! البته توجه کنید که مبلغ شهریه از دانشگاه تا دانشگاه، کمی فرق خواهد داشت!

توجه کنید که اعتبار مدرک پردیس خودگردان پزشکی با مدرک دانشگاه‌های روزانه یکسان هست و تفاوتی در نهایت توی مدرک وجود نداره. تفاوت اصلی، صرفا در همون بحث شهریه پرداخت شده در طول دوران تحصیل هست 👍

.

چرا باید شهریه بیشتر باشه نمی‌فهمم :/😂خب برای مهاجرت اینایی ک دولتی هستن مگه دوبرابرسال تحصیلی مدرک ...

چرا

ولی هم اینکه پردیس درجا دستته مدرک

هم اینکه اگه اشتباه نکنم مدرکش معتبر تره در سطح جهانی

.

پرستاری که اصلا برا کار و استخدام یه ذره هم مهم نیست دانشگاهت دولتی بوده یا پردیس یا آزادپس اگه زیاد ...

نمیخوام برای همیشه برم... میخوام بخونم برای سال دیگه اما یک ترم برم و مرخصی تحصیلی بگیرم