2777
2789
عنوان

وای از نامزدم

169 بازدید | 3 پست

کارگاه طلا سازی داره،کلی ام مغازه دار خانم هستند که باهاش همکاری میکنند،جلسه های ۲نفره با اون خانما میزارن توی دفترش.دیروز یه بازاریاب دختر رفته کارگاهشون و خودشو معرفی کرده و اینا،امروز همش خطش اِشغال بود ،ساعت ۱۲ظهرم دختره بهش گفته بیا فلان جا اونم رفته.حالا اگر من بهش میگفتم بیا صدتا بهونه میورد و نمیومد ،اولویتش نیستم و دارم روانی میشم سر این کاراش💔بهش اعتماد دارم ولی بازم خیلی حس بدی دارم

در جایی که کلمات شکست می خورند گل ها قدرت بیان هزاران احساس را دارند

چقدرر بدممم میادددد  اونقت تو کار داشته باشی باید نوبت بگیری 😐

من خودمو ادم قوی میدونم چون...‌‌‌‌...‌بقیشو تو بگو ..‌‌‌.......دیدی قوی هستی 😊😊😊 پس تحت هرشرایطی ادامه بده فقط ادامه ......‌

خداروشکر نیازی به این نداره که یه دختر بخواد براش بازاریابی بکنه ولی نمیدونم چرا ردش نکرده 

در جایی که کلمات شکست می خورند گل ها قدرت بیان هزاران احساس را دارند

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.