2777
2789

سلام، دیگه کلافه شدم،  آخر هفته بیست هستم فقط گاهی زیر دلم شبیه نبض میزنه، آخه چرا حرکتشو نمیفهمم، خدا همه بلاهارو سر من میاره، میدونه من استرسی هستم بیشتر عذابم میده، من چیکار کنم؟ یعنی مشکلی پیش اومده؟ امروز همون نبضم نمیزنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طاقت ندارم، والا همه میگن ما هفته 16 یا 18 حس کردیم

والا دكتر سونولوژيست من گفت خيليا باد روده اشون رو با بچه اشتباه ميگيرن

من رفته بودم سونو ان تي 

خانومه تو هفته ١٢ ميگفت لكد ميزنه زير سينه ام

خيلي حرفاي همه رو جدي نگير

والا دكتر سونولوژيست من گفت خيليا باد روده اشون رو با بچه اشتباه ميگيرن من رفته بودم سونو ان تي&nbs ...

من میترسم همین نبضی هم که الان میزنه بچه نباشه، باد روده یا چیز دیگه باشه والاااا

تا هفته ۲۲ حس میکنی.تا هفته ۲۵ و ۲۶ معنی دار میشه.قبل از هفته ۲۸ کیفیت و تعداد ضربات مهم نیست چون جنین قابلیت حیات نداره. بعد از ۲۸ هفته اهمیت پیدا میکنه.نگران نباش

زندگی رو زیاد جدی نگیر ، چون تهش زنده ازش بیرون نمیای💚💚 وقتی می خندی مثل رویایی.کاش خودت می دیدی که چقدر زیبایی.....پسرم💚💚

عزیزم تو فکر نباش همین روزا متوجه  میشی من دو تا بارداریم این طور بودم دومی رو که می گفتم دست و پا نداره خیلی آروم بود ...سونو رفتم گفت حرکت داره می کنه  من اصلا متوجه نمیشدم...تو فکر نباش گلم

.: نیکی چو از حد بگذرد، نادان خیال بد کند :.