2777
2789

من سالهای سال هست که طبق راهنمایی اونایی که سالن دار و باتجربه بودن عمل میکنم یه کاسه آب ولرم  میذارم خودشون میرن توش آبتنی میکنند، بعضییییی موقع ها هم یکم آب ولرم توی آبپاش تمیز میکنم و خیلی آروم بجز سرشون به بقیه بدنشون میپاشم فقط مواظبم به سرشون نپاشه، زیادم نمیپاشم که خیس بشن ، فقط نم بشن کافیه، دیگه خودشون خودشون رو تمیز میکنن، گهگداری هم در حد ۱۴ تا ۱۵ قطره هم توی آبِ اسپری یا آب همون کاسه که گفتم، سرکه ی سیب میریزم و بعد اسپری میکنم یا کاسه رو میذارم واسه آبتنیشون، بعدشم حتما حتما میذارمشون یه جای گرم بدون کولر و بدون باد تا خشک خشک بشن که یه وقت خدایی نکرده سرما نخورن👌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.