2777
2789
عنوان

من اشتباه بزرگی کردم خیلی بد😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 58 پست
من مخالف بودم ولی خودمم بدم نمیومد😞😞😞

اگه ارگاسم شدی به هیچی فگر نکن اون لحظه برات لذت بوده و عذاب وجدانشو نداشته باش و اگه پشیمونی و با عقایدت در تضاده دیگه هیچوقت نذار مردی این کارو بکنه نیاز هم داری یا ازدواج کن یا خودت برطرقش کن

ویزیت و مشاوره انلاین زنان بارداری و زایمان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توبه کن اره میبخشه ب هیچ وجه هم به کسی نگو اصلا کلن فراموشش کن انگار همچین اتفاقی نیفتاده

مجبورم😞🙏

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

ڪاش این تاپیڪو ڪسایے ببینن ڪہ میگن بوس وبغل بادوست غیرهمجنس مشڪلے نداره دوستے خشڪ وخالے نمیشہ..باید فڪر ڪنن بہ وقتے بهم بخوره یا جدا بشن 

آقاببخش ڪہ سرم گرم زندگیست...دلم براے شما تنگ نمےشود😔😓اللهم صل علے محمدوآل محمد و عجل فرجهم
سلامت باشیخودمم تجربه کردم درکت میکنمولی یه مدت که گذشت حالم بهتر شد

خدا آرامش قبلمو فقط بهم برگردونه

تو اوج وابستگی از اون رابطه کشیدم بیرون ک کار هر کسی نبود..

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

خدا هم‌نگفت عاشقی گناه 

همین که ۳۰ سال خودت حفظ کردی یعنی از گل پاکتری

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

اگه ارگاسم شدی به هیچی فگر نکن اون لحظه برات لذت بوده و عذاب وجدانشو نداشته باش و اگه پشیمونی و با ع ...

میشه بپرسم چجوری برطرفش کنه؟!!

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.