2777
2789
عنوان

من اشتباه بزرگی کردم خیلی بد😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 58 پست
خدا هم‌نگفت عاشقی گناه همین که ۳۰ سال خودت حفظ کردی یعنی از گل پاکتری

🙏🙏😞ممنون عزیزم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

خوشحالم که از این حرکت ناراحت شدی و مثل خیلی از افراد اشتیاقی برای ادامه دادن نداری توبه کن خدا بخشندس و دیگم بهش فکرنکن و دیگم نزار ارتباط ب اون حدبرسه که اذیت بشی عزیزم

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استغفار زیاد کنیه زیارت بروفکرشو از ذهنت بیرون کنو لطفا دیگه برای هیچ کس حتی عزیز ترین ها تعریف نکن ...

ن عزیزم ب هیچ کس نمیگم😞

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
فک کنم منظورش خود ارضاییه

اره منم فکر کنم منظورش همین بود نخاستم بدون دلیل حرفی بزنم ولی فکرکنم این خانم اشتیاق زیادی به تشویق به گناه دارن و یک درصد فکر نمیکنه بااین پیشنهاد شاید وسوسه ایی به جون خواننده ایی بندازه و در قبال هرعواقب وگناهی که باپیشنهاد ایشون بشه خودشم شریکه 😑

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
خوشحالم که از این حرکت ناراحت شدی و مثل خیلی از افراد اشتیاقی برای ادامه دادن نداری توبه کن خدا بخشن ...

خودم تمومش کردم عزیزم،میخاس بیاد خاستگاری حتی ب خونوادشم گفته بود ولی من قبول نکردم،چون شکاک بود

اره منم فکر کنم منظورش همین بود نخاستم بدون دلیل حرفی بزنم ولی فکرکنم این خانم اشتیاق زیادی به تشویق ...

من سرگرم کارم بودم و پاک ترین دختر،ولی این پسر باورم نداشت و میگفت بهم خیانت میکنی،میخاس خاستگاریم بیاد،منم گفتم کسیو ک بهم تهمت میزنه نمیخام

اگه واقعا دوست داشت نباید بهت دست میزد اگر واقعا میخواست بیاد خواستگاری  با این اوضاع سروکار بودی اونم الکی بهت گفت بیام خواستگاری هیچ وقت نزار مردی بهت دست درازی کنه اینجوری ارزشت خیلی نیاد پایین

اگه واقعا دوست داشت نباید بهت دست میزد اگر واقعا میخواست بیاد خواستگاری با این اوضاع سروکار بودی او ...

واقعا خاستگاری میخاس بیاد و من میگفتم نه

میگفت منتظرم تا روزی ک خودت بگی بیا خاستگاریم و نظرت عوض بشه

چون واقعا دنبال زن گرفتن بود

ولی هول بود و بمن تهمت خیانت میزد و خونه و چیزای مورد نیاز ازدواجو نداشت

نه دیگ هیچوقت اجازه نمیدم ب هیییییچ‌احدی

من سرگرم کارم بودم و پاک ترین دختر،ولی این پسر باورم نداشت و میگفت بهم خیانت میکنی،میخاس خاستگاریم ب ...

خوب کردی این ادمها خوب نمیشن داماد منم همین بود شکاک بدبین طفلی خواهرم چندسال گذشت کرد شاید خوب بشه بدترشد بهتر نشد الان با یک دختر دوونیم ساله توی راه دادگاهه واسه طلاقش...مرد خوب زیاده عزبزم فقط باچشم باز تصمیم بگیرید

😐😐😐😐😐😐کسی که پشیمون نباشه از اون لذت دوباره تکرارش می‌کنه ها😐😐😐😐😐

دقت کن گفتم اگه پشیمونی دیگه تکرارش نکن نیاز داری خواستگار اومد ازوواج کن ولی نذار مردی بهت دست بزنه قبلش

ویزیت و مشاوره انلاین زنان بارداری و زایمان
هر دو😞😞

حالا اشکالی نداره عزیزم گذشته دیگه .. گذشته رو نمیشه تغییر داد فقط میشه ازش عبرت گرفت

میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀