2777
2789
عنوان

من اشتباه بزرگی کردم خیلی بد😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 58 پست
میشه بپرسم چجوری برطرفش کنه؟!!

بخونی میبینی نوشتم ازدواج کن این خانم ۳۰ سالشه بچه ک نیست خیلی بهش فشار بیاد با خ.ا میتونه رفعش کنه ولی بازیچه دست مردا نشه

ویزیت و مشاوره انلاین زنان بارداری و زایمان
خوب کردی این ادمها خوب نمیشن داماد منم همین بود شکاک بدبین طفلی خواهرم چندسال گذشت کرد شاید خوب بشه ...

درست میگین عزیزدلم ممنونم🙏🙏خیلی از کاربرا اینو بهم گفتن،

من تو اوج وابستگی با بغض رهاش کردم تا مسیر اشتباهمو ببندمش،کاری ک برای خیلی دخترا سخت بود شاید

اشک ریختم ولی سمتش نرفتم

مثل کسی ک مواد مخدر ترک میکنه درد کشیدم

چون تربیتم تو خونواده درستی بوده تشخیص میدادم تو سی سالگی این فرد مناسب ازدواج نیس،فقط قلبمو نمیتونستم حالیش کنم بزور تونستم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخونی میبینی نوشتم ازدواج کن این خانم ۳۰ سالشه بچه ک نیست خیلی بهش فشار بیاد با خ.ا میتونه رفعش کنه ...

ولی بهش دوراه پیشنهاد دادی یکی ازدواجه اون یکی خودارضایی اگه ازعواقب جسمی و معنوی اون بدونی اگه بدونی قران صریحا عمل زشتی عنوانش کرده هیچوقت پیشنهادش نمیدادی

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
حالا اشکالی نداره عزیزم گذشته دیگه .. گذشته رو نمیشه تغییر داد فقط میشه ازش عبرت گرفت

درسته،شرمنده خودم و روحمم،شرمنده آبرو خونوادمم😞شرمنده همسر آیندمم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

چقدر بهتون میگیم دخترا ساده نباشید مفت بازیچه دست پسرا نشید گوش نمیدید اوضاع پسرا و مرداخیلی خرابه ، از پیر پسرا و مردای زن طلاق داده هم دوری کنید بعدا میفهمید پیر پسرای سن بالا که ازدواج نکردن و مردای زن طلاق داده چه موجودات مریضین خودشیفته پررو و طلبکار و لوس 

ولی بهش دوراه پیشنهاد دادی یکی ازدواجه اون یکی خودارضایی اگه ازعواقب جسمی و معنوی اون بدونی اگه بدون ...

زمونه عوض شده عصر درشکه ک نیست بگیم زنا باید سرکوب کنن ولی مردا هرکار خواستن بکنن این خانمم بچه ۱۵ساله نیست ک عقلش ناقص باشه ب راه بد کشیده بشه اتفاقا خ.ا بهتر از دستمالی شدن توسط مردیه ک هیچ تهخدی بهت نداره شاید این خانم تا ۵سال دیگه خواستگار مناسبی نداشت ازدواج کنه باید سرکوب کنه چون زنه؟!!!کسی یکبار لذتشو چشیده باشه رهاش نمیکنه شاید اولش پشیمون باشه ولی بازم میره دنبالش چ بهتر که بازیچه کسی نشه

ویزیت و مشاوره انلاین زنان بارداری و زایمان
چقدر بهتون میگیم دخترا ساده نباشید مفت بازیچه دست پسرا نشید گوش نمیدید اوضاع پسرا و مرداخیلی خرابه ، ...

عزیزم من خودمم همیشه دخترا رو نصیحت میکردم😞😞😞

خدا اینجور آدما رو ازمون دور نگ داره

درسته،شرمنده خودم و روحمم،شرمنده آبرو خونوادمم😞شرمنده همسر آیندمم

منم عزیزم تقریبا همسن توام .. و تازه هم کات کردم و در حد بوس و بغل سطحی ولی اینم اشتباهه .. منم تصمیم گرفتم نزارم هیچ پسری تا وقتی ازدواج نکردیم بهم دست بزنه

میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀

زمونه عوض شده عصر درشکه ک نیست بگیم زنا باید سرکوب کنن ولی مردا هرکار خواستن بکنن این خانمم بچه ۱۵سا ...

وقتی خدا توی سوره مومنون این عمل رو زشت گفته پس تاقیامت زشته تبصره و لایحه که نیاورده که توی چه عصری خوبه چه عصری بد ..بهرحال خواستم اگه عواقبش رو نمیدونید یاداوری کنم بهتون که ظاهرا روی حرفاتون پافشاری دارید من نظرمو گفتم فقط.تصمیم گیرنده نهایی خود طرفه یاحق👋

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
دقت کن گفتم اگه پشیمونی دیگه تکرارش نکن نیاز داری خواستگار اومد ازوواج کن ولی نذار مردی بهت دست بزنه ...

خب من بجا عذاب وجدان اشتباهی گفتم پشیمونی 

آدم وقتی یه کار غلطی انجام میده و چون براش لذت بخش بوده عذاب وجدان نداشته باشه دوباره تکرار می‌کنه😐

منم عزیزم تقریبا همسن توام .. و تازه هم کات کردم و در حد بوس و بغل سطحی ولی اینم اشتباهه .. منم تصمی ...

آره خیلی سخته یکی از تاپیکاتونو خوندم،مورد من شخصیتش خییییلی متفاوت از مورد شما بود،من طرفم دم بدقه زنگم میزد پیامم میداد ک بدونه کجام چیکار میکنم،شک داشت بهم،تهمت میزد بهم،بخاطر همین خاست بیاد خاستگاری،گفتم نمیخام بیای بخاطر اینک فردام ممکن بود تو زندگی بهم شک کنه چون من شاغلم

ایه چند عزیزم

ایات ۵تا۷سوره مومنون 

توی گوگل سرچ بزنید اطلاعات زیادی میگیرین

آره خیلی سخته یکی از تاپیکاتونو خوندم،مورد من شخصیتش خییییلی متفاوت از مورد شما بود،من طرفم دم بدقه ...

ی فرق دیگه شونم این بود ک اون خیرندیده ازدواجی نبود

میشه اگه امضامو دیدی برای ازدواجم یه دونه صلوات بفرستی 🙂 ...من به مستجاب شدن دعای شما عزیزان ایمان دارم ❤️🍀