2777
2789
عنوان

اگ اکستون بمیره

97 بازدید | 15 پست

چه حالی میشین

ب مرگ طبیعی ن مثلا کشته باشنش بعدم سوزونده باشنش

بااین ک خیلی ساله گذشته اما باورش سخته برام

تمام خاطرات گذشته چیزایی ک اصلا یادم نبود میاد جلو چشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من گرگ بیابون هم اینطوری بمیره ناراحت میشم

🚫🚫🚫کسایی ک نظر مخالف من دارن تحت هیچ شرایطی ، تاکید می‌کنم تحت هیچ شرایطی کامنت من رو رپیلای نزنن‌ و در تایپک های من شرکت نکنن چون نظرشون رو نه میخونم نه جواب میدم

به عنوان یه انسان ناراحت میشم 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

یکی هست اذیتم میکرد همیشه فکر میکردم خودم بکشمش آتیشس بزنم و... 🤭

دقیقا من همین فکرو میکردم برم بکشمش انقدر ازش نفرت داشتم

براش آرزوی مرگ کردم حالا ک شنیدم میگم نکنه بخاطر حرف من بوده 

اکس که کلا کارش ریدن تو زندگیت بوده 

ولی خوشحال نمیشم 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
اکس که کلا کارش ریدن تو زندگیت بوده ولی خوشحال نمیشم

ولی این بیچاره خیلی کارا کرده بود برام خواستگاریم اومد

بابام بش گفت خونه نداری کار خوب نداری 

رفت ب همه چی رسید خانوادش براش زن گرفتن ۳ماه نامزد بود 

نمیدونم چرا پدر زنشو برادر زنش کشتنش

ولی این بیچاره خیلی کارا کرده بود برام خواستگاریم اومدبابام بش گفت خونه نداری کار خوب نداری رفت ب هم ...

خدا رحمتش کنه 

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.