2777
2789
عنوان

کتک خوردم همجام زخمیه😔

499 بازدید | 38 پست

باورتون میشه مامانم چون شاغل بودن وشرایط زندگیمون نرمال نبود من ازخواهرم نگهداری میکردم هم کارخونه میکردم هم بچه داری مامانم ک میگه وظیفته  همیشه ازخودم میزدم برااونا

خواهرم چیزی میخواست میخریدم هرروز مدرسه میبردم ومیاوردمش یه بارمامانم نرفته تومدرسش 

پشتش بودم همه کار براش کردم ک کم بود چیزی نداشته باشه

الان ک بزرگ شده اخلاقش عین مامانم بدشده وقتی به یچی گیر بده ساعت ها دادو بیداد میکنه ادمو به جنون میرسونه 

نه باورم  نشد

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم مثل تو دقیقق

تفاوتش اینه من واسه برادرم کردم

چشمام خیلی وقتی گریه نمی کنند ،شاید خودشون هم می دونند بار دیگه بخوان زاری کنند بجا اشک ازشون خون میچکه.نظر مخالف ریپلای نکنه با تشکر

الان ۱۲سالش شده بااین اخلاق بدش کلاس تکواندو هم میره ووحشی ترشده

دیشب خواهرم چیپس خریده بود دوتادونش برداشتم یه ساعت دادوبیداد کرده خیلی عصبی شدم منی ک پول اون چیپسم خودم بش داده بودم😏 بعدم لگدزده توشکمم منم عصبی شدم زدمش اونم کل دست وسینمو باناخنش چنگ زده 😏بشکنه دستم ک اینو بزرگ کردم خاک برسرم 

واقعاادم  برای هیچ کس حتیییی خانوادش نباید ازخودگذشتگی کنه

من اشتباه کردم از خودم متنفرم دارم افسردگی میگیرم ازدستشون

من بچه بودم مادرم منو میذاشت پیش خواهر آشغالم اونم مثل یه حیوون باهام رفتار میکرد عین یه کلفت ازم کار میکشید به هییییچ عنوان اجازه نمیداد چند دقیقه رو زمین بشینم اصلا و ابدا یکسره باید کار میکردم وگرنه کتک شدید میخوردم کاش خواهرت قدر تو رو بدونه

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
من بچه بودم مادرم منو میذاشت پیش خواهر آشغالم اونم مثل یه حیوون باهام رفتار میکرد عین یه کلفت ازم کا ...

من دلم براخواهرم میسوخت همه کار براش میکردم ازخوابم میزدم ببرمش مدرسه بیارمش لباس براخودم نمیخریدم اون بهترین داشته باشه خودم بستنی نمیخوردم اون بخوره

بزرگ شد چی شد هیچی😔😔😔

همه دست وسینم زخمیه

من دلم براخواهرم میسوخت همه کار براش میکردم ازخوابم میزدم ببرمش مدرسه بیارمش لباس براخودم نمیخریدم ا ...

دخترا توسن ۱۲ تا۱۵ سالگی گاهی یاغی و وحشی میشن خواهر منم کوچیک بود این کارا رو می کرد به خواهر بزرگ ترش حمله می کرد و کتک کاری ،الان ازدواج کرده ماشوهرامون اروم هستن ولی اون با شوهرش هم درگیر و زندگی سختی داره