2777
2789
عنوان

خونمون خیلی کثیفه بنظر خودم

769 بازدید | 49 پست

ظاهر خونمون تمیزه اما کابینتا اشفته 

مامانم هرچی پلاستیک و دبه ماست و ... جم کرده منم از صبح بیدار شدم همرو ریختم تو پلاستیک زباله 

اتاقا کمدا نامرتب 

تمام کشو کمد و هرچی فک کنید داغون داغون 

یسری لوازم برای توی انباریه اما انباریمون خیلی درو دیوارش ریخته بابامم پرش کرده از لاستیک و لوازم ماشین 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه مامانت چیزی نمیگه

من هر وقت میومدم خونه رو تمیز کنم 

مامانم یقه شو پاره می‌کند به کثیفی خونه عادت کرده بود

۱۴۰۳/۶/۱۹✓میشه لطفاً دعا کنین از شر مادر شوهرم راحت بشم؟! تا همین امسال توروخدا 💔😔شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراس. دعا کنین از دستش راحت بشم به زندگیم آرامش برگرده🙂

خوبه مامانت چیزی نمیگهمن هر وقت میومدم خونه رو تمیز کنم مامانم یقه شو پاره می‌کند به کثیفی خونه عادت ...

اع الان بچه خواهر من اینجوره🤣

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.
خوبه مامانت چیزی نمیگهمن هر وقت میومدم خونه رو تمیز کنم مامانم یقه شو پاره می‌کند به کثیفی خونه عادت ...

معلومه میگه چون دیروز کلی اربده زدم صدام تا کوچه رفته تک بچم هستم میترسن از دستشون بلایی سرم بیاد هیچی نمیگن قرص افسردگیم میخورم مجبورن رعایت کنن

نمیدونم از کجا باید شروع کنم به کجا ختم بشه هر بار تمیز کردم اساسی و عمقی نشده بخاطر نداشتن انباری و ...

خدا قوت.سعی کنید از جعبه وباکس استفاده کنید وروی هم بچینید.دسته بندی اولیه خیلی مهمه.ولی یسری لوازم که میدونین اصلا نیاز نمیشه بنذازین بیرون

وای تو منی یا من تو؟!

مامان منم هی میگفت به اون دست نزن به این دست نزن لازم میشه  

هنر و عشق درهم آمیخت؛مـــــعــــلـــ❤️ــم شدم..... 

معلومه میگه چون دیروز کلی اربده زدم صدام تا کوچه رفته تک بچم هستم میترسن از دستشون بلایی سرم بیاد هی ...

باز خوبه رعایتتو میکنن

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.