آلوها رو بشور بریز توی قابلمه یه مقدار آب هم بهش اضافه کن یه کوچولو روی میوه رو بگیره کافیه
بذارش روی شعله تا یه مقدار بجوشه و نرم بشه
یه کم که خنک شد بریزشون توی آبکشی که زیرش یه ظرف بزرگ گذاشتی و با دست لهشون کن تا آب و گوشت آلو جدا بشه و هسته و پوستش بمونه
دوباره قابلمه و جوشوندن تا غلظتش کمی بیشتر از ماست بشه تو این مرلحل بچش اگه دوست داشتی نمک یا شکر اضافه کن
کف سینی ها رو با کمی روغن مایع چرب کن و مواد رو یکدست توش پخش کن
روشون یه پارچه نازک بکش جوری که پارچه به میوه ها نخوره و بذار تو آفتاب یکی دو روز بمونه
بعد بردار بذار تو سایه مثلا تو خونه خوبه
وقتی هم کاااامل خشک شد از سینی ها جداشون کن