2777
2789
[QUOTE=46469600]آلوها رو بشور بریز توی قابلمه یه مقدار آب هم بهش اضافه کن یه کوچولو روی میوه رو بگیر ...

نمیدونم عزیزم شهر ما خیلی آفتابش تنده برای همین یه روزه خشک شد لواشکم

فقط اینو میدونم که اگر روند خشک شدنش زیاد طول بکشه ممکنه کپک بزنه 

شاید بهتر باشهنازکتر پهنشون کنی و بذاریشون جلوی پنکه

این راهیه که به ذهن من میرسه

شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدای/بر منتهای همت خود کامران شدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لواشک سیبم پشت پنچره کپک زد افتاب خیلی بی جون شده

کاش بخاریتو روشن میکردی رو کم میذاشتی یا رو شوفاژ  خشک میشه

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷

من تهرانم تو خونه درست کردم خوب شد . تو اتاق خواب سینی هامو چیدم پنجره باز گذاشتم سه روزه خشک شد

دیروز هم دوبارره درستیدم پهن کردم 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

من زو سفره یکبار مصرف پهن میکنم فقط تقریبا ۸۰درصد که خشک شد با همون سفره رو طناب تو بالکن اویزون میکنم 

مرگ انسان گاهی اوقات از نبود نبض نیست مرگ یعنی حال من با دیدن انگشترش 

من تا الان سه بار درست کردم هربارم تو خونه اصلا هم جایی نیست افتاب بهش بخوره

نه کپک زد نه خراب شد 

من سلفون کشیدم توی سینی و روی اون پهن کردم و گذاشتم طبقه بالای دکورم که دست شیطونکم بهش نرسه

4-5روزه درست شد

حالا هی پز آفتابتونو به ما ندید  

[QUOTE=46469600]آلوها رو بشور بریز توی قابلمه یه مقدار آب هم بهش اضافه کن یه کوچولو روی میوه رو بگیر ...

وااااي شماااال 😍😍😍

منم ميخواااام 😫😫😫

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
تو سایه فوری خراب میشه،،اگه آفتاب نداری زحمتت هدر میره

نه خراب نميشه عزيزم

خواهر منم تو خونه خشك ميكنه 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

لواشك هندوانه

روش پخت:

1. پوست هندوانه را جدا کنید و تخمه هایش را دور بریزید.

2. هندوانه را به صورت مکعبی خرد کنید، بعد آن را درون دستگاه غذاساز به همراه شکر بریزید و پوره کنید تا صاف و یکدست شود.

3. پوره هندوانه را روی یک توری پارچه ای ریخته و بگذارید تا آب آن گرفته شود.

4. هندوانه را در قالب مستطیل شکل که از قبل با مقداری روغن مایع چرب شده به ابعاد 20 در 30 سانتی متری پهن کرده، قالب را در زوایای مختلف بچرخانید تا پوره هندوانه به طور مساوی کف آن را پر کند.

5. قالب را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده قرار دهید تا کاملا خشک شود. (در فر را باز بگذارید تا رطوبت اضافی آن خارج شود. نمی توان زمان مشخصی برای آماده شدن لواشک تعیین کرد؛ زیرا این زمان به اندازه و ضخامت لایه پوره بستگی دارد.)

6. قالب را از فر بیرون بیاورید، در دمای محیط قرار دهید و لواشک را از آن جدا کنید. بعد آن را به ابعاد دلخواه برش زده و درون کیسه نایلونی قرار دهید.

** در صورت تمایل 2 قاشق سوپ خوری عسل به هندوانه اضافه کنید تا لواشک شیرین تر شود.