2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در مورد قوانین ازدواج که ما هم حرف برای گفتن داریم، مهریه و نفقه و حق مسکن و تمام بار مالی زندگی روی ...

خب منم همین و میگم . میخواین براتون چند تا خونه بندازیم پشت قواله تون؟😂😂😂داره به هر دوی ما ظلم میشه ، بخاطر همین میگم حقوق برابر

منظورم از حق تحصیل اینه که اگه شما ب همسرت یا دخترت اجازه ندی درس بخونه اون حق نداره درس بخونه و اگه خلاف میل شما عمل کنه میتونی حبس ش کنی تو خونه

چرا اگه یه پدر سر دخترش رو ببره ، حکمش اعدام نیس؟؟؟؟؟؟این اون تبعیض جنسیتی هست که  درباره ش حرف میزنم 

اشتباه میکنی ، هیچ مجوزی برای مغازه ی مکانیکی من صادر نمیشه .

درسته ولی تو هیچ فرهنگی جلوی پسر و نمیگیرن ولی تو ۹۰ درصد فرهنگ ها مانع دختر میشن

ربطی ب رزمی نداره . باورت میشه من اجازه بیرون رفتن تنهایی رو ندارم؟؟؟

😏چون حقوقمون برابر نیس

خب منم همین و میگم . میخواین براتون چند تا خونه بندازیم پشت قواله تون؟😂😂😂داره به هر دوی ما ظلم می ...

بله به هر دو ظلم میشه ولی شما گفتی حقوق ما آقایون از شما بیشتره من گفتم نه والا بیشتر نیست .

در مورد تحصیل اصلا همچین قانونی نداریم که به همسر یا دخترت اجازه ندی درس بخونه ، حبس کردن توی خونه هم جرم هست و مجازات داره.

قانونا پدر فرزند خودش (چه دختر چه پسر) بقتل برسونه فقط زندانی میشه که البته مادر هم همینه عملا.

مطمئنی واسه مکانیکی مجوز صادر نمیشه؟ همچین چیزی نشنیدم اصلا، بعد اصلا مگه مکانیکی زدن مجوز میخواد؟

بله به شما اجازه نمیدن تنهایی بیرون بری از اونور به من پسر میگن خواهرت میخواد جایی بره باید برسونیش و مراقبش باشی اتفاقی براش نیفته خب اینم ظلم به مرد پسر هست وقت من گرفته میشه

(رزمی رو شوخی کردم بابا 😂)

یادگیری دفاع شخصی برای همه بسیار مفید و ضروری هست

خصوصا برای آقایون مفید هست که تو این زمونه زنها دست بزن پیدا کردن و خطرناک شدن 

والا امنیت نداریم از دست این زنها 😐

بله به هر دو ظلم میشه ولی شما گفتی حقوق ما آقایون از شما بیشتره من گفتم نه والا بیشتر نیست .در مورد ...

خب بیشتره دیگه قبول داشته باشید

اععع؟پس حتما از یه وکیل بپرس تا متوجه بشی قانون اینطوریه. ما از خودمون هیچ اختیاری نداریم

چه حبسی؟میگه آقای قاضی نمیخوام زنم درس بخونه یا بره بیرون. قاضی ام حکم صادر می‌کنه خانوم اجازه نداره از جاش تکون بخوره 

کاری با جنسیت فرزند ندارم ، میخوام بگم مرد اگه بچه ی خودش و بکشه حکمش اعدام نیس ولی اگه زن بچش و بکشه حکم اعدامه (قتل عمد)

بله برای دختر صادر نمیشه و حق نداره کار کنه

زحمت میکشید . کاش ب من میگفتن برادرت و ببر بیرون مواظبش باش ولی خودم حق داشتم تنهایی برم بیرون

خب بیشتره دیگه قبول داشته باشیداععع؟پس حتما از یه وکیل بپرس تا متوجه بشی قانون اینطوریه. ما از خودمو ...

من خودم به قوانین مسلطم از وکیل هم پرسیدم شما برو بپرس از یه وکیل یا یه سرچ ساده هم بکنی میفهمی اصلا حق تحصیل دست مرد نیست 

اینی ام که قاضی حکم صادر می‌کنه زن از جاش تکون نخوره اصلا همچین چیزی نداریم و اتفاق نیفتاده .

زن هم اگه بچه خودش رو بکشه اعدام نمیشه معمولا چون میگن بهشت زیر پای مادران است و فلان.

حالا مکانیکی رو دقیق اطلاع ندارم اگه پرسیدم بهت اطلاع میدم ولی دیدم بعضی جاها مثلا نونوایی بنا به دلایلی طرف اصلا به اسم زنش جواز گرفته کار میکنه پس یعنی برای زنان جواز صادر میشه.

باشه شما نمیتونید تنهایی برید اصلا اینجا به ضرر شما 😏

خب بیشتره دیگه قبول داشته باشیداععع؟پس حتما از یه وکیل بپرس تا متوجه بشی قانون اینطوریه. ما از خودمو ...

چرا عزیرم نمی تونی بری بیرون من مجرد بودم تنهایی بیرون می رفتم خرید می کردم الان جایی برم خودم تنها می رم کارمو می رسم

عزیزم می دونی چیه اینم دوره زمونه ب شده شوهرم می گفت با ماشینش رفته بود بیرون دیده .یه پیرمرد یه زن مانتویی بود حجابشم خوب بود  به زور می خواست زنه را سوار کنه .زنه سوار نشد .گفت پیرمردها خیلی هیزم. خود شوهرم می گفت .خودش تنها بود .مردها هم جنس خودشون می شناسن

چرا عزیرم نمی تونی بری بیرون من مجرد بودم تنهایی بیرون می رفتم خرید می کردم الان جایی برم خودم تنها ...

والا اجازه نمیدن میگن قبل تاریکی افتاب باید خونه باشی🚶🏻‍♀️