2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن اگه خدایی نکرده خدایی نکرده توی خیابون یه نامرد پا پیچش بشه و اون بتونه از خودش دفاع کنه ، ش ...

اره عزیزم ما باید بتونیم از خودمون دفاع کنیم تا از خودمون دفاع کنیم در برابر نامردها

سلام خداقوت .خدا نکشتت تو را ما را امشب خندوندی🤗🤭😊😅❤💓

سلاممم چطوری عشقم خوبی

خداروشکر انشاءالله همیشه خنده رو لبتون باشه عزیزم🤩ولی واقعا استاد از من کتک میخوره جدی گفتم😎🤣

خب خانومای نی نی سایت زمین گرده از الان به بعد شوهرا میان تاپیک میزنن از دست زنم و مادر زنم و خواهر زنم کتک خوردم

ظاهرتون‌‌ با خدا باطنتون یا خدا..!️                                          
این طرز فکر من نیس واقعیت جامعه ست داداشششش

واقعیت جامعه که فاجعه ست آبجی

از اونورم ما میگیم اکثرا زنان، مرد رو حمال و عابربانک میدونن که صبح تا شب باید حمالی کنه و نیازهای اینا رو تامین کنه 

شاید از یه میلیون زن یکیشون حاضر باشه کار بکنه و نصف هزینه های زندگی رو بده که همه فشار زندگی رو دوش مرد نباشه

البته تقصیر خودشون نیست از بچگی بهشون یاد دادن هر چی میخوای باید شوهر آیندت برات تهیه کنه

واقعیت جامعه که فاجعه ست آبجیاز اونورم ما میگیم اکثرا زنان، مرد رو حمال و عابربانک میدونن که صبح تا ...

اون که صد در صد . بله حرف شما درسته👌🏻من معتقدم زن و مرد باید باهم کار کنن و ب همدیگه احترام بزارن 

ولی حق و حقوق شما توی جامعه از ماها خیلی بیشتره

خدانکنه یه روزی برسه حقوق زن و مرد به یک برابری برسه . اونوقت دنیای جای قشنگی برای زندگی میشه

اون که صد در صد . بله حرف شما درسته👌🏻من معتقدم زن و مرد باید باهم کار کنن و ب همدیگه احترام بزارن ...

آخه ما چه حق و حقوقی داریم که از شما بیشتره 😐

بله منم امیدوارم حقوق زن و مرد واقعا برابر بشه 

آخه ما چه حق و حقوقی داریم که از شما بیشتره 😐بله منم امیدوارم حقوق زن و مرد واقعا برابر بشه

دو موردش رو خدمتتون عرض کردم درباره ی دادگاه و ازدواج .

خب من ب مکانیکی علاقه دارم ولی نمیتونم مکانیک بشم . درواقع میخوام بگم همه ی شغل ها برای آقایون هست ولی برای خانوم ها نه . مثلا اگه من رئیس یه شرکت بشم به غرور مردا بر میخوره زیر دست من کار کنن😏😏😏

درباره حق خروج از کشور و تحصیل و ازدواج و حتی رفت و آمد ما هم آقایون تصمیم می‌گیرن چه جالب

شما همین الان با ۲۰ سال سن پاشی بری شمال با دوستات ، هیچ کس ککش هم نمیگزه تازه خوشحالم هستن پسرشون مستقل شده ، ولی یه دختر با ۱۸ سال سن باید قبل از تاریکی آفتاب خونه باشه تا سر کوچه ام حق نداره برع . ولی شما نصف شبم تو خیابون پرسه بزنی کسی نمیاد بهت بگه بالا چشمت ابروعه

استادیوم هم که نمیتونیم بریم ، تازگیا فک کنم اجازه میدن نمیدونم

خلاصه اینجا ایرانه☝🏻 و حقوق زن و مرد برابر نیس

دو موردش رو خدمتتون عرض کردم درباره ی دادگاه و ازدواج .خب من ب مکانیکی علاقه دارم ولی نمیتونم مکانیک ...

در مورد قوانین ازدواج که ما هم حرف برای گفتن داریم، مهریه و نفقه و حق مسکن و تمام بار مالی زندگی روی دوش مردهاست که همگی ظلم به مردهاست.

خب از اونورم حق طلاق با مرده ، حق خروج از کشور با مرده که اونم بیشتر از ۹۹ درصد خانوما اصلا نیازی بهش ندارن ولی حالا ما میگیم ظلم به زن.

در مورد حق تحصیل اصلا حرف نزنیم که تعداد شرکت کنندگان دختر توی کنکور و دانشگاه تقریبا دو برابر پسرهاست پس این پسرها هستن که حق تحصیل ندارن انگار.

شما بخوای مکانیک بشی کسی مانعت نمیشه ولی چون کار مردونه و سنگینه هیچ زنی سراغش نمیره

شما هم بخوای بری مانعی نداره فقط باید با مردا زیاد سروکار داشته باشی شاید اذیت بشی، همون‌طور که خیاطی و قالیبافی تقریبا یه کار زنونه ست و مردها نمیرن سمتش.

در مورد مسافرت رفتن و بیرون رفتن که برمیگرده به فرهنگ خانواده ها و مربوط به قانون نیست و اما بله قبول دارم معمولا خانواده ها به دختر اجازه نمیدن تنهایی جایی بره اونم بخاطر اینکه فکر میکنن خب نمیتونه تنهایی از پس خودش بربیان (همه مثل شما رزمی‌کار نیستن 😂)

رفتن به استادیوم مردونه شاید به شما اجازه داده باشن ولی ما که هنوز اجازه نداریم بریم استادیوم زنونه 😏