2777
2789
عنوان

کاش پول داشتم طلا بخرم

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 21 پست
من آخه نمی‌دونم چطوری هست میتونی برام توضیح بدی که چطوری هست

منم بلد نیستم زیاد ولی اینجوریه که مثلا یه قرعه کشی ۱۰ ملیون تو ده ماه ده نفرو جمع میکنی بینشون قرعه کشی میشه اسماشون اولیو خودت برمیداری بعد بقیش قرعه کشی میشه ماهی یه تومن همه میدن به اونی ک اسمش در اومده بعد نفر بعدی باز یه تاپیک بزن یا تحقیق و سرچی کن از اونایی ک انجام دادن بپرس واضح تر میگن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا تحلیل ها رو دنبال میکنی

من تو کار ارز دیجیتال هستم بصورت حرفه ای نه البته بصورت آماتور همه اساتید این حوضه مثل هلاکویی و اینا گفتن طلا می‌کشه بالا بعد من نظریات دکتر زادگاه میخوندم همیشه می‌گفت طلا بخرید چون به دلیل اینکه الیت ها می‌خوان دلار بکشه پایین طلا رو انس جهانی طلا رو قرارت ببرن بالا انس میشه سه هزار دلار  و قیمت بالاتر که روی طلای ایرانم تاثیر داره 

در ایران شش ماه اول سال یعنی از عید تا شهریور طلا رو کاری می‌کنن بصورت مصنوعی بیاد پایین بعدش میکشن بالا ترفند دولت هست وقتی میارن پایین میخرن وقتی گرون کردن به ملت میفروشن و اینکه بعد تمام شدن قرعه کشی ایران خورد کسایی که برنده نشدن سرمایه رو میبرن در بازار طلا و تقاضا زیاد باعث افزایش افزایش قیمت میشه 

تقاضا زیاد میشه بعد قرعه کشی ایران خودرو

پولایه بلوکه شده ایرانخوردو.😕چند روزه آزاد شده.

مردم پولشونو ورداشتن

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
پولایه بلوکه شده ایرانخوردو.😕چند روزه آزاد شده.مردم پولشونو ورداشتن

کسایی که برنده نشن میرن برای سرمایه گذاری در بازار طلا خیلیا به ماشین احتیاج ندارن برای سرمایه‌گذاری چون قیمتش پایین تره میتونن به قیمت بیشتر بفروشن شرکت می‌کنن