2777
2789
عنوان

عمل بینی جاریم

831 بازدید | 53 پست

جاریم بینیشو عمل کرده من بینیم مث بینی اون زشت و بزرگ نیس و اگ عمل هم نکنم عادیه ،کلاس میذارن و خواهر شوهرم ذوقشو میکنه و کلاس بینی اونو ب من میذاره،،هرچی خودمو بی تفاوت نشون میدم هیچی نمیگم همش درمورد بینی حرف میزنه ،منم کم کم داره حسودیم میشه،شوهرم هم از عمل بینی خوشش نمیاد بهم گف هیچ وقت نمی‌ذارم عمل کنی،،از غصه دارم میمیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از غصه دماغ جاریت میمیری؟؟

تو بگو نکچرال خوبه.

فیک دوست ندارم.

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
عمل بینی ام. کلاس داره؟

چ میدونم همش میگن قشنگ میشه چشاش داشته درشت‌تر میشه گونه میاره ،شب تا صبح خواهر شوهرم پرستاریشو میکنه،صبح تا شب هم مادر شوهرم ظهرا هم مادرشوهرم میاد خونه خودش غذا میپزه براش میبره میگن بو بهش نخوره

عمل نکنیاا

خودت که میگی دماغت نیاز به عمل نداره

فردا پسفردا هم ممکنه مسخره‌ات کنن بگه از حسودی جاری رفت عمل کرد

حالا پیش خود جاری که نه دلش میشکنه ولی تو هم پیش خواهرشوهرهات پز نچرال بودنتو بده😉

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

ظاهرا موفق شدن حسابی تحریکت کنن

واقعااا در عجبم که جاری و خواهر شوهر روتون اینقدر تاثیر دارن 

این همه از عمل بینی گفته از عوارضش هم گفته؟؟

کاش به جای چشم و‌هم چشمی های بی خووووودی 

یه کم به شعور آدما حسودیمون بشه 

به فرهنگ بالاشون حسودیمون بشه 

کاش به موفقیتی که تو زندگی کسب کردن حسودی کنیم و راهشون رو در پیش بگیریم

آخه حسودی کردن داره عمل دماغ؟؟؟؟

چ میدونم همش میگن قشنگ میشه چشاش داشته درشت‌تر میشه گونه میاره ،شب تا صبح خواهر شوهرم پرستاریشو میکن ...

منم یکم دماغم پهن ولی خب نیازی به عمل نداره حداقل خودم دوسش دارم 

توام ولشون کن بابا 

خانواده شوهرتم یه تخته شون کم 

هیچ وقت هیچ چیز از هیچ. کس بعید نیست