2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بله

خواب دیدم ، شب بود میرم تو یه مکانی که مذهبی که قدیمیه و کهنه و راز آلوده البته فقط حدود هاب دم در و اولاش ولی اینجوریه که انگار اجازه ورود نمیدن به همه بعد یه مکان مذهبی دیگه تقریبا روبروش بود خواستم اونم برم که متوجه شدم یه حلقه طلا با یه انگشتر طلا(انگشترهای آسیب دیده بود ولی طلا بود) داخل یه اتاق انداخته ولی در اتاقه خیلی تنگه ، یه نفر بهم گف اینو خیلیا دیدن انداخته ولی کسی نتونسته رد شه برش داره بعد من راحت رفتم دوتاش رو برداشتم و گذاشتم تو جیبم ولی موقع برگشت به خونه چون شب بود خیلی میترسیدم و حتی کیفم هم ازم دزدیدن(خداروشکر چیزی توش نبود) و دنبالم بودن ، بعد اومدم داخل یه مغازه شلوغ و از قضا صاحب مغازه آشنا در رفت (البته همچنان بهش اعتماد نداشتم)ولی خب رسوندتم خونمون ، و دیگه صحیح و سالم رسیدم خونه  

مجردم والا دقیق نمیدونم شب نزدیکا صبح بوده یا صبح زود ، مطمئن نیستم

خوابت یه تعبیر قوی داره مطمعنم . با خیلی خوابا دست و پنجه نرم کزدم ولی رو این خواب نظرم دو سه تا تعبیره 

تیا : چشمان   دام : مادرم ♥
خواب دیدم ، شب بود میرم تو یه مکانی که مذهبی که قدیمیه و کهنه و راز آلوده البته فقط حدود هاب دم در و ...

سلام استاد صادقی سواد کوهی میفرمایند که هر خواب میتونه ۲۰ تا معنی داشته باشه ۲۰ تا تعبیر داشته باشه پس چه خوب بود چه بد به خودتون لطمه وارد نکنین

«شاهی بدون کلاه» سوالی درمورد طلسم دعا و کارهایی ماورائه داشتین به صورت رایگان در خدمتم طایفه من را قجری ها با طلسم و سحر از بین بردند و الان به همه شما ها کمک میکنم

نگران نباش تعبیر بدی نداره . یه سختی پیش رو داری برا ازدواجت یجور ریسک و مشکل . ولی از پسش بزمیای

مطمئنین برا ازدواجه؟؟ (بعد یه انگشتر که یه مقدار کهنه و چپیده شدن و معلوم بود قدیمیه هم باهاش بود)

خواب دیدم ، شب بود میرم تو یه مکانی که مذهبی که قدیمیه و کهنه و راز آلوده البته فقط حدود هاب دم در و ...

خوابتون عزیزم ازونجایی که مکان معنوی داشته توش نشونه ی خیلی خوبیه مثل سلامتی ،تندرستی، زندگیه شاد و شروعی دوباره 

انگشتر طلا هم فرقی نداره نو یا قدیمی نشونه ی رسیدن به مال و ازدواج کردنه .. و دیدن اشناهم در خواب به معنای دسترسی و مقام و ارزو هاست 

در کل تعبیر خواب عالی بوده کاش منم این خوابو دیده بودم 😊😚